17 september 2014

Celien aan de slag op Specials Olympics ;-)

 De Special Olympics hebben dit jaar in Antwerpen plaats. Het begon voor Celien al op zondag 14/9 in de Expo-hallen van Antwerpen met de openingsceremonie.
Maandag 15/09 moest Celien aantreden in de discipline dames enkel. Ze heeft er tegen een dame van Griekenland gewonnen met de setstanden 21-16 en 21-17. Tegen een speelster van San Marino later die dag, was het een pak spannender. Daar zette ze twee maal de scores 23-21 in haar voordeel op het scorebord!! Dat waren duidelijk echte thrillers...
Vol verwachting trokken dinsdag Arno en Flore – als supporters van het eerste uur - naar Antwerpen om haar ook naar de overwinning te schreeuwen. Via FB konden we al wat van de avonturen van Arno vernemen. Dit terwijl hij met zijn “kleine zus” naar enkele sterke matchen keek van "ons Celien”. En weer was het spannend : 21-17, 15-21, 21-20!
Op woensdag zal Celien zeker nog 1 match spelen. Na die laatste match op woensdag zullen de medailles uitgereikt worden voor de discipline dames enkel. Dit vermoedelijk rond 16.00 uur in de namiddag. ‘s  Avonds zal ze dan met de Belgische delegatie wat gaan uitrusten in Mol om op donderdag weer fit te zijn voor de dames dubbel… Vrijdag heeft ze een rustdag want aan de mix doet ze deze keer niet mee.

Het komende weekend zullen we Celien dan opnieuw in Ronse mogen verwachten na een spannende en sportieve week in de Expo–hallen te Antwerpen. (Met dank aan Fons VDV voor de foto's.)

Geen opmerkingen: