20 mei 2016

Mix 1 naar tweede Liga !!

Als tweede in de eindstand van derde Liga kreeg Mix 1 de kans om mee te doen aan testwedstrijden om een bijkomende stijger aan te duiden naar tweede Liga. De ploeg van kapitein Arno greep deze kans met beide handen. Het moest daarvoor wel voorbij Latem en Webacsa.

De eerste eindrondewedstrijd tegen de buren van Latem werd thuis met 5 - 3 gewonnen na een hoogstaande en sportieve ontmoeting.  Lieselot en Shelly wonnen de dames dubbel. Arno en Mathieu hadden een heuse thriller nodig maar brachten Ronse toch 2 - 0 voor. In de enkels werd dan het verschil gemaakt. Lieselot, Shelly en Arno brachten Wit-Wit op een definitieve 5 - 1 voorsprong. Latem gaf zich echter niet gewonnen en knokte voor elke puntje. (In de eindafrekening kon dit van belang zijn.) In de mix-wedstrijden waren ze duidelijk wat sterker en brachten zo de score nog op 5 - 3.

In de uitwedstrijd op Webacsa slaagde Mix 1 er dan in om de kroon te zetten op een schitterend seizoen voor Wit-Wit. Het speelde 4 - 4 gelijk in de tweede eindrondewedstrijd en dat was genoeg om de promotie naar tweede Liga te verzekeren! De ontmoeting ging voortdurend gelijk op waarbij voor Wit-Wit de heren het verschil maakten. Na de dubbels en enkels stond het 3 - 3. De tactische keuze van kapitein Arno om samen met Amy de tweede mix te spelen draaide goed uit en zo was het 4e punt binnen. Eindstand 4 - 4. Proficiat kapitein Arno, Mathieu, Shelly en Amy die in allerlaatste instantie een zieke Lieselot moest vervangen! Knap werk!

Hiermee stijgen dit seizoen maar liefst vijf van de zeven competitieploegen. Van een geslaagd seizoen gesproken!

Geen opmerkingen: