15 april 2006

Seizoen 2005 - 2006

Nu maandag de laatste pluimen (met succes) geslagen zijn in de competitie van het seizoen 2005 - 2006, kan een korte balans opgemaakt worden... Eén ding is duidelijk : het werd een fantastisch seizoen!!!

De strafste stoot werd ongetwijfeld uitgehaald door Flore en Arno (foto) op de Belgische Kampioenschappen voor de jeugd. Flore won maar liefst de drie disciplines (enkel, dubbel en mix) in haar leeftijdscategorie en Arno haalde 1 maal goud (dubbel) en tweemaal zilver (enkel en mix).


Op de Provinciale Kampioenschappen voor senioren voegde Arno daar nog twee titels aan toe in de C1. De mix met Delphine en de dubbel met Matijs (Drive BC). Van diezelfde Matijs verloor hij nog de enkelfinale. Grego en Jeremy bekroonden hun sterk seizoen met de titel in het Heren Dubbel B2.

En dan de competitie...

Eerder op deze blog kon je al lezen dat Wit-Wit 1 (foto) de titel greep in eerste provinciale en zo de promotie wist af te dwingen naar Liga!!! Uiteraard reden voor een feestje... (foto)

Wit-Wit 2 vulde prompt de leemte in die WW1 in eerste provinciale achter liet, door kampioen te worden in tweede provinciale. Een uitgebreid verslag hierover kan je hieronder lezen ;-)

WW3 speelde, mede door enkele blessures een wat wisselvallig seizoen, maar eindigde nog erg knap vierde in derde provinciale. De jeugdploeg WW4 speelde ook erg regelmatig en eindigde met maar liefst 11 punten (een record!) zesde in vierde provinciale.

Onze enige mix-ploeg speelde in eerste provinciale een mooi sezoen, maar moest wel tot de laatste snik vechten voor het behoud. Met succes! Zodat er volgend jaar weer een boel leuke wedstrijden op het programma staan...

En tenslotte de dames van WW1 en WW2 (foto).







WW Dames 1 verbaasde iedereen door tot op de laatste speeldag theoretisch nog in aanmerking te komen voor de titel. Ze eindigen uiteindelijk knap tweede in de stand en dit voor hun eerste jaar in eerste provinciale! Ook de dames van de tweede ploeg lieten zich niet onbetuigd en beten geregeld van zich af in tweede provinciale. Ze eindigden uiteindelijk mooi vijfde.

De uitdagingen zijn er voor volgend jaar voor alle ploegen dus niet kleiner op geworden...

Nu staan nog de provinciale kampioenschappen voor de jeugd op het programma. Afwachten welke prijzen onze jongste spelers daar weten te veroveren.

Geen opmerkingen: