03 mei 2006

Feestje in Gent

Een toevallige bezoeker van deze blog zou haast beginnen denken dat Wit-Wit niets anders doet dan fuiven, maar na dit fantastische seizoen hebben we dit ook een beetje verdiend. Om de titel van WW1 en WW2 (en het behoud van WW Mix) te vieren was er afgelopen vrijdag een uitstapje naar Gent gepland.
Op het programma stond eerst een spaghettieke bij de Kastart en een filmpje. De keuze viel op Ice Age II, al bleek die voor sommigen (Dimi en Erwin) wat te slaapverwekkend . Daarna was er een "sortieke" in de Overpoort. Het ging er heel rustig en vriendschappelijk aan toe (foto's).

Maar naarmate de nacht vorderde en er meer drank in de man en vrouw vloeide werd het moeilijker om stil te staan. Traditioneel eindigde dit dan ook met een danske op de tafels en stoelen, maar dat is iets dat we van onze secretaris geleerd hebben... (Nietwaar Joris?)

Op het uur dat overdag de school er op zit, was ook dit feestje weer ten einde en reden de BOB(ettes) terug naar huis. Wordt ongetwijfeld nog wel een keertje vervolgd ;-)

Geen opmerkingen: