04 oktober 2006

Ook dames doen het... team-building!

Vrijdag 8 september, op de vooravond van het badmintonseizoen, organiseerden we met de dames van Wit-Wit een spaghetti-avond bij Inge... Bijna iedereen was op post, ook de jongste spruit van ons team, Flore, was van de partij. Onze kapitein vertoefde die avond in warmere oorden en verkoos Marokkaans boven een simpele maar lekkere spaghetti. (Ze lust trouwens geen tomatensaus????) En France, de sukkel, moest werken... Het werd een heel leuke, lawaaierige en voor sommige zeer vermoeiende avond (he Ilse?)...

Toen we allemaal ons buikje rond gegeten hadden (en er eigenlijk nog heel wat over was voor de mannen die niet uitgenodigd waren) kregen we van Flore een heel leuk "aandenken" op papier, dit in het teken van de komende verkiezingen. Meer uitleg hoeft niet zeker? (Het staat nu bij iedereen op de kast waarschijnlijk...) Toen het reeds laat werd en onze kleinste naar huis moest, kwam dit "aandenken" ons persoonlijk vervoegen en dronk een glaasje (of 2?) rode wit-wit wijn mee. En ja, in het echt is hij nog schoner ;-) Iedereen heeft zich geamuseerd.... Wat eten we volgende keer?

Inge

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Alleen voor dames hé? Niet te verwonderen dat Joris daar dan "toestuikt"... Altijd al geweten dat er iets aan die jongen (?) mankeerde... ;-)

Heylie zei

Wanneer gaat hij trouwens eens kleren in de kleuren van zijn partij kopen...

Anoniem zei

Trouwens Heylie, uwe spaghetti was die avond veel beter dan die van de vrouwen... ;-)

Anoniem zei

mr erwin, hoe kan jij dat in godsnaam weten, je hebt de kans nie gekregen om de mijnen te proeven??????

Inge

Anoniem zei

Mevrouw Inge,

Weet ge nu nog niet dat ge bij het posten van een comment op "other" moet klikken? Foei, foei...
En wat uwe spaghetti betreft : nodigt de mannen dan ne keer uit hé... Tot zolang dat niet gebeurt is die van Heylie de lekkerste!

Anoniem zei

Erwin, ik moet je teleurstellen...
Sorry voor Heylie ook maar aan Inge haar spaghetti kan niemand tippen, zelfs ik vind het de lekkerste en ben nen echte moeilijke eter...
;-)))
lol