15 oktober 2006

Revanche !

Zowat twee maal per jaar speelt Wit-Wit een wedstrijdje zaalvoetbal tegen Portas. Waar we in het begin nog konden winnen (of toch bijna), kregen we de laatste twee jaar meestal "ferm op oes doze". De laatste ontmoeting hadden de vrouwen (tegen de vrouwen van Portas) echter getoond hoe het moest... Tijd voor de mannen om revanche te nemen! Omdat heel wat vaste waarden niet konden spelen trommelde Joris vlug wat ex-wit-wit-ers en symphisanten op. En die van Portas zullen dat geweten hebben... Naast Joris, Stijn, Erwin en Dimi werd de ploeg immers nog aangevuld met de broertjes Wieleman, Lieven Boghaert en Karel Deviaene. Na een moeilijke start (0 - 2 achter), kwam de ploeg onder stoom... Onze "invallers" toonden hun klasse, Joris zijn snelheid bleek (bij momenten) nog niet afgebot, Erwin pikte zijn goaltjes mee, Stijn heeft nog steeds een goed schot in de benen en Dimi keepte een goeie wedstrijd. Na een uurtje stond de einduitslag op het bord : 16 - 8 !!! Die van Portas lachten een beetje groen (zoals hun uitrusting) en wij kunnen er weer voor een tijdje tegen... ;-)

Wit-Wit (in het oranje) blikte Portas in...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zie je dat voetbal en badminton toch kan samen gaan. Vandaar dat ik ook heb voorgenomen om het badminton weer op te nemen. Kijk er al naar uit!

Anoniem zei

Ik heb Joris den avond zelf nog tegen gekomen en vond toch dat zijn snelheid sporen had achter gelaten, of was het de drank?
;-)

Anoniem zei

Ja, toegegeven, helemaal "wit-wit" was ons ploegske misschien niet... Maar 't deed toch deugd van nog ne keer te winnen ;-) De mannen van Portas zullen het ons wel vergeven... En wat Joris zijn snelheid betreft : sinds hij in gans Ronse zone 30 ingevoerd heeft, is het niet moeilijk om (te) snel te zijn hé... ;-)