05 november 2006

Arno schittert op PK !

Met één titel en nog twee finaleplaatsen heeft Arno er dit weekend een schitterend Provinciaal Kampioenschap (voor senioren) opzitten! Hij heeft daarbij zijn afscheid van de B2 niet gemist... In zijn allerlaatste wedstrijden als B2 (de loting was al gebeurd voor hij B1 werd) behaalde hij dik verdiend de titel in de Heren Enkel B2. Bovendien haalde hij ook nog de finale van het Gemengd Dubbel B2, maar verloor.
Daarnaast heeft hij ook zijn rentree in de B1 niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Samen met Mattijs (foto) wisten ze na een schitterend parcours immers de finale te halen in de Heren Dubbel B1! Daarin verloren ze na een spannende wedstrijd van een erg geroutineerd koppel van de pluim****ers. Jammer! Desondanks toch een schitterend prestaties van Arno die zo het traditioneel titeltje voor Wit-Wit wist te bemachten. (Met dank aan Fons VDV voor de foto.)
Maar ook zus Flore mag tevreden terug kijken... Als (amper) 12 jarige haalde ze de finale van Dames Enkel C2. Jammer genoeg moest ze heel nipt (21 - 19 in de derde set!) haar meerder erkennen in haar tegenstandster! Mooi werk van Flore! En de titels zullen de komende jaren zonder twijfel nog wel volgen!!!
Bij dit alles mogen we ook de knappe prestatie van "papa" Joris niet vergeten ;-) Hij slaagde er in om zo maar eventje de finale van Heren Enkel A te behalen. Als scheidsrechter... ;-)
Tot slot nog even vermelden dat Gregorio en Lorre de tweede ronde haalden van Heren Enkel D. Van andere Wit-Wit-ers was echter geen spoor. Op dat vlak één van de mindere edities...

P.S. We mogen vanaf vandaag ook een nieuwe "contributor" verwelkomen op deze blog. Naast "Heylie" en mezelf kan nu ook "Venterke" posten op deze blog! Welkom! We wachten met spanning op de eerste bijdrage... Vergeet echter niet dat iedereen zijn ideeën en bijdrage kan blijven achter laten in de "comments"...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat!!!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met provinciale titel en de verscheidene finaleplaatsen