23 december 2006

Clubkampioenschap 2006 !

Arno wint na verrassende finale

Els beste bij de Dames

Heylie kroont zich tot Dubbelspecialist

Het laatste weekend van het jaar staan traditioneel de clubkampioenschappen op het programma. Voor het eerst dit jaar was er ook een kampioenschap voor de jeugd (waarover later meer.) Maar uiteraard was de belangrijkste vraag : wie is momenteel de beste badmintonner/ster van de club?
Het was duidelijk dat Duch niet voor de negende (?) opeenvolgende keer met de enkeltitel zou gaan lopen. Hij was immers geblesseerd en deed niet mee. Het was uiteindelijk Arno (foto) die zich (niet onverwachts) kroonde tot de "beste van de club". In de finale haalde hij het in drie erg spannende sets van de verrassende finalist Erwin. Het werd een clash van stijlen waarbij de "aanvaller" het uiteindelijk nipt haalde van de "eeuwige verdediger" ;-)
Erwin deed hiermee zijn bijnaam "den ander wint altijd" nog eens alle eer aan ;-). Bij de Dames wist Els (foto) het kroontje van "clubkampioene" te bemachtigen! Ook in de Dames Dubbel was ze, samen met Flore, trouwens de beste. Bij de heren ontpopte Gregory zich dan weer tot dubbelspecialist met twee titels. En beide keren deed hij dat met "nen lauwers" aan zijn zijde. In de Heren Dubbel won hij samen met Thibaut, en in de mix was hij de beste samen met zus Charlotte.

Ook in de lager reeksen en bij de jeugd werd om de clubtitel gestreden. De uitslagen hiervan mag u op deze blog verwachten van zodra onze secretaris die doorgespeeld heeft ;-)

Aan alle clubkampioenen nen dikke proficiat!!!
(En aan Joris : merci voor de organisatie!)

Geen opmerkingen: