30 januari 2007

Forfaitcijfers...

De voorbije dagen kregen de eerste twee ploegen van Wit-Wit een zware 8 - 0 nederlaag aan de broek gesmeerd... Wit-Wit 1 ging zondagmorgen met 8 - 0 onderuit tegen Damme en Wit-Wit 2 verloor gisteren in eigen huis met de zwaarste cijfers tegen Latem. De enige troost? Het was duidelijk dat hier tegen de toekomstige kampioenen in beide reeksen gespeeld werd.
Over de wedstrijd van Wit-Wit 1 kan uw toegewijde reporter verder niets berichten (was er niet bij). We wachten hier vol ongeduld op meer "inside"-informatie ;-)
Ook wat Wit-Wit 2 betreft kunnen we vrij kort zijn. Tijdens de dubbels konden enkel de koppels Erwin-Dimi en Dimi-Venterke een setje afsnoepen van Latem. Erwin en Grego waren nog het dichtst bij winst maar verloren erg nipt in twee sets. Tijdens de vier enkelwedstrijden was het Dimi die de eer hoog hield. Daar waar de andere wedstrijden vrij snel verloren werden, wist hij (tegen een B1) een driesetter af te dwingen. Jammer genoeg kon ook hij uiteindelijk niet voor de eerredder zorgen...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

We gaan geen artikel in de gazette zetten

Anoniem zei

we kunnen missch x een artikelke schrijven over de 5€-pot-zaag... Met de vraag om een collecte te houden voor de 5€-pot-zaag... Tzou "misschien" (moest ik de t'lettertype kunnen veranderen, tzou heel heel klein geschreven zijn ze) nog veel kunnen opbrengen en dan moeten wij gene pot meer leggen, of we kunnen dan missch x goeie shuttles kopen, hehe :-)