09 maart 2007

4 keER WINst voor Wit-Wit !!!

Het was me het dagje wel gisteren... Maar liefst vier ploegen van Wit-Wit speelden op hetzelfde moment competitie! (Nog niet meegemaakt.) En blijkbaar werkte dat stimulerend want alle wedstrijden werden gewonnen.

Wit-Wit 1 sluit sterke heenronde af!
Wit-Wit 1 maakte zijn thuisreputatie waar en won in een heel spannende ontmoeting met 5 - 3 van het tweede geklasseerde Latem. De ploeg van Heylie klimt hierdoor zelf op naar de tweede plaats en sluit de heenronde af met een 10 op 12! Sterk! De ontmoeting zelf was hoogstaand. Alle dubbels werden betwist in drie sets waarbij setstanden als 27 -29, 27 - 25 en 20 - 22 niet zeldzaam waren. Uiteindelijk stond het na de dubbels 2 - 2. Wit-Wit 1 stak bij de enkels echter een tandje bij. Ben zette de toon door als eerste man te winnen en Arno en Duch zorgden voor de 5 -2 voorsprong. Djé verloor nog de laatste match waardoor het 5 - 3 werd.

Joris te sterk voor Ignace
Als enige ploeg moest Wit-Wit 3 op verplaatsing. Niet zo ver, want het was Recrean die de ontvangende ploeg was. De nieuwe aanwinst Pierre werd opgetrommeld om het ploegje met Joris, Erwin en Dimi compleet te maken. En Pierre presteerde sterk. Een eerste dubbel met Joris werd nog ruim verloren maar een tweede dubbel met Dimi werd verrassend gewonnen. In de eerste set kwamen ze er niet aan te pas, maar Dimi wist zich perfect aan te passen aan het spel van Pierre en voldoende druk op de tegenstander te zetten. In drie sets werd gewonnen. Daarvoor hadden Dimi en Erwin al hun dubbel gewonnen. En toen Joris en Erwin na een goeie wedstrijd ook in drie sets de laatste dubbel wonnen stond het 1 - 3.
Toen moest de klapper echter nog komen : het lot bepaalde dat Joris tegen Ignace mocht spelen! Er was duidelijk toch wat onzekerheid en spanning bij beide partijen te bespeuren... Joris (foto) speelde echter een heel degelijke wedstrijd en met veel preciese en diepe pluimen liet hij Ignace nooit in zijn spel komen. Een knappe overwinning was het resultaat. Pierre verloor nog na een heel verdienstelijke wedstrijd tegen een C2 (o.a. 24 -22 in set 1) maar Dimi haalde het vijfde en beslissende punt binnen. Erwin liet nog een setje schieten in zijn enkel maar zette dit snel recht. 2 - 6 was de einduitslag.

Wit-Wit 4 aan de winst
Het was ondertussen al een tijdje geleden, maar ook Wit-Wit 4 slaagde er nog eens in te winnen. Hoge Wal werd thuis met maar liefst 7 - 1 verslagen. De ploeg bestond uit Gert, Jochim, Lorre, Gregorio en Hendrik. De basis werd gelegd in de dubbels die alle vier gewonnen werden. Ook in de enkelwedstrijden draaide het goed. Enkel Lorre zag jammer genoeg zijn wedstrijd in drie sets verloren gaan. Het voordeel was dat het duidelijk was wie na de wedstrijd moest trakteren ;-)

Knappe invalbeurt van Babs
Tenslotte was er nog een thuiswedstrijd van de eerste damesploeg tegen Pluimplukkers. De ploeg bestond uit Els, Flore en Ilse. Charlotte haakte kort voor de wedstrijd af en Babs (foto) werd alsnog opgetrommeld. Op papier een verschil van 4 klassementen maar dat liet Babs niet aan haar hart komen. Ze speelde samen met Ilse twee knappe dubbels. Twee keer werd het een driesetter. Eentje ging verloren de ander werd gewonnen. Ondertussen hadden Els en Flore niet al te veel last in hun dubbels zodat de tussenstand 3 - 1 was. Maar ook in haar enkel beet Babs van zich af. Ze sleepte tegen een C2 een driesetter uit de brand die jammer genoeg verloren ging. Ilse, Els en Flore wonnen echter wel hun wedstrijd zodat er als einduitslag 6 - 2 op het papier kwam.

Els officieus B1!!!
We zetten hier ook graag nog even het feit in de kijker dat Els ondertussen 10 punten behaald heeft in de competitie. Als ze nu geen steken meer laten vallen (tegen lager geklasseerde spelers) zit op het einde van het seizoen een klassementsstijging naar B1 er aan te komen. Dit zou onze eerste B1 dame zijn! Proficiat!

Geen opmerkingen: