07 april 2007

Dames WW komer er (nog) wel...

Woensdag speelden de dames van Wit-Wit 1 (foto) hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Na een queeste vol gevaren, hindernissen, "vieze oude mannetjes" etc. bereikten ze eindelijk hun doel : de sporthal van Lovendegem. Het verslagje van kapitein Els lees je hierna. Met deze wedstrijd zit de competitie er voor al onze provinciale ploegen op. (Enkel de heren van WW1 moeten nog voor een aantal wedstrijden aan de slag in de Liga-competitie.) Binnenkort een terugblik op de resultaten en eindstanden van onze provinciale ploegen.

"Met 5 dames vertrokken we voor onze laatste competitiewedstrijd richting Lovendegem. Anneleen zou ons ter plaatse opwachten vermits zij rechtstreeks van haar werk kwam. Zoals steeds zijn we voorbereid tot in de puntjes :-) en moeten we op de allerlaatste knip nog Erwin bevragen over de te volgen route. Na een goede uitleg 'volg de weg naar Hendriks kot' vertrokken we met een gerust hart. Dit duurde echter niet lang. Eenmaal Hendriks kot voorbij vroegen we ons al af of het nu de eerste of de tweede lichten waren, of het nu links of rechts was ... en ja we waren vertrokken voor een half uurtje ronddolen tussen de vele kastelen. Erwin gaf ons nog de tip 'je moet recht op een kasteel afrijden'!!! Dit werd dus alweer een moeilijke onderneming. Na een 'uitleg'telefoontje (n.v.d.r. of was het "uitlach"telefoontje?) van de OpperDuch besloten we onszelf toch terug in de hand te nemen en vroegen de weg aan een behulpzame oudere heer. Deze wist ons direct te vertellen dat de sportzaal terugvinden een makkie was. En hij begon zijn uitleg met : "Wacht, nu moet ik effe hard nadenken ...." Gelukkig voor de oudere heer dat de wagen geblindeerde ruiten heeft, want de achterste rij lachte in stilte tranen met tuiten!!! Na veel gelach en het wijselijk opvolgen van het heertje zijn uitleg kwamen we uiteindelijk toch toe in de sportzaal. Eenmaal aangekomen moesten we nu ook Anneleen uit haar netelige situatie redden want na veel rondgetoerd te hebben, had Anneleen veel zin om huiswaarts te keren :-)
Zoals gewoonlijk begonnen we weer veel te laat aan onze wedstrijden. Alle dubbelwedstrijden waren heel spannend en ook bij de enkelwedstrijden lieten de dames zich niet kennen. De eindscore werd 4-4! En wat nog belangrijker was, we genoten weer van de sfeer van onze oude TID-zaal. We kregen drank uit een automaat en de douches waren heerlijk warm!!!"

Groetjes,

Els

1 opmerking:

Anoniem zei

Uitlachen!!!!! Ikke!!!!!