22 mei 2007

Dames Wit-Wit gaan vreemd ! ;-)

Enkele weekjes terug nodigde Inge (foto) de dames van Wit-Wit 1 en 2 uit voor een team-buildings-etentje. Zoals wel eens meer het geval is, waren mannen "niet toegelaten". Anneleen, Delphine, Els, Sophie, Babs, Ilse en Flore schoven mee de beentjes onder de tafel. Daarbij werd duidelijk wel eens te diep in het glas / de fles gekeken...

Tot daar het verhaal die "de mannen" te horen kregen. Nu zijn er echter bezwarende elementen (met bewijsmateriaal!) opgedoken. In het grootste geheim hebben de dames toch een viertal heren uitgenodigd! En het waren zeker niet de partners... Als bewijs deze foto waarbij u de wellust in de ogen van de betreffende heren ziet ;-)
Dit kan niet door de beugel... Temeer omdat het niet de eerste keer was ;-) Stel u het omgekeerde eens voor : de herenploegen die een "mannen-activiteit" organiseren waarbij op het eind van de avond zomaar vier dames uitgenodigd worden om zogenaamd "de afwas te komen doen" Hm hm hm... dat zou lang duren... Het argument dat dit enkel een initiatief van Inge zou zijn en de groep hier niets van af wist, wordt niet aanvaard! "Ze hadden ook kunnen weigeren!" (Zoals vrouwen wel eens weten te argumenteren als mannen weer eens niet geheel nuchter thuiskomen ;-)

Enfin, dit lijkt een zaak voor de disciplinaitre commissie van Wit-Wit en het laatste woord is hierover nog niet gezegd ;-)

Vanwege uw toegenegen reporter en echtgenoot in kwestie...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

@ Disciplinaire commissie: Bij deze wil ik mij kandidaat stellen als lid van de volksjury die zal samengesteld worden.

Anoniem zei

Mannen, laat die vrouwen eens doen. Zeg nu zelf, als wij weg gaan komen de vrouwen vanzelf bij ons. Die vrouwen moeten al mannen laten komen en ze dan waarschijnlijk opsluiten zodat ze zouden blijven. Je weet ook niet wat Inge ze heeft laten verstaan onder"kom maar eens langs".Dus wees er niet boos op maar heb medelijde.

PS: Aan Joris en Fabine: als den Arnoot met ons weg gaat kan hij zat zijn. Bij de dames komt Flore in contact met oudere mannen.

Anoniem zei

tis Fabien

Anoniem zei

@ Fabien en Joris : Ja, 't is waar. Flore met "vieze oude mannetjes" of Arno met wat "pinten te veel"... Ik weet niet wat er het ergste is hoor... Of toch wel : Arno met vieze oude mannetjes ;-)