21 augustus 2007

Grego en Babs klaar voor lange mix!

Het voorbije weekend hebben Grego en Babs bewezen dat ze aan het begin van dit nieuwe seizoen klaar zijn voor een belangrijke stap : een mix (voor de rest van hun leven)!
Voor ze volgende week in het huwelijksbootje stappen kregen beide immers een traditionele "vrijgezellenavond" te verwerken... Aangezien uw reporter ingedeeld was bij de "mannelijke groep" ;-), kan hij enkel bevestigen dat Grego er helemaal klaar voor is! Enkele beelden van de beproevende namiddag, avond en nacht... ;-)


Grego, als scheidsrechter, moest de ganse dag een uitgelaten bende voetballers in bedwang houden... Dit ging vaak gepaard met het nodige (verplichte) vocht ;-)


Bij het karten bewees Wit-Wit dat het van alle markten thuis is.
Dimi (1), Duch (2) en zowaar Joris (3) bevolkten het podium!

Dimi probeert ook hier "doeltreffend" te zijn...



Een duik in de fontein en een ritje op een dolle stier... En dit allemaal voor het goede doel...


Ook een fietstochtje in de regen hoort er bij...

Over het verder verloop van de avond heeft uw reporter jammer genoeg geen beeldmateriaal meer... (Het werd voor mij immers almaar moeilijker om nog te kunnen scherp stellen...) Maar misschien is dat maar best ook! Wat de "damesgroep" betreft, zijn we nog in volle afwachting van (bezwarend?) beeldmateriaal ;-)
Of de badmintoncapacitieten van beide hiermee ook toegenomen zijn, is nog maar zeer de vraag...

2 opmerkingen:

Heylie zei

Na enkele dagen ben ik evenwel tot de constatatie gekomen dat mijn broek dus nog niet verbrand is. zal ze donderdag meenemen naar de sporthal en daar in brand steken, want het moet voor vrijdag hé mannen...

Anoniem zei

Ocharme Gregoryken, wat hebben ze u aangedaan? Heb met u te doen, alhoewel, dit was nog maar een peulschil vergeleken met hoe je in een huwelijk wel niet kan afzien (als vrouw);-p Good Luck, ook aan Barbara!