06 september 2007

Wit-Wit lijdt eerste nederlaag

Gisteren begon ook de competitie voor de herenploeg Wit-Wit 2 (foto) in eerste provinciale met een uitwedstrijd tegen de vice-kampioen van vorig jaar : Badlove. De grote (en aangename) verrassing was echter de aanwezigheid van Seppe die er na een paar jaartjes tussenuit weer zin in had. Wie hem op het terrein zag opwarmen, wist het meteen : hij kan het nog altijd!!! Toch kon hij, samen met de anderen, een zware 7 - 1 nederlaag niet vermijden.

Seppe en Grego startten sterk in hun eerste dubbel maar na winst in set één begon het gemis aan wedstrijdritme bij Seppe en het niet op elkaar ingespeeld zijn te wegen. Verlies in drie sets. Erwin en Dimi beten ondertussen van zich af tegen 2 B1's maar konden het niet waar maken. En ook samen met Christophe slaagde Dimi er niet in om in zijn tweede dubbel een setje af te snoepen van de tegenstanders. Ondertussen hadden Erwin en Grego wel voor de eerste winst gezorgd door in drie sets de laatste dubbel te winnen. De taktiek : absoluut niet smashen!!! (Nvdr : met zulke trage pluimen, hadden we nog niet veel gespeeld...) Elke pluim keerde terug en die met het meeste geduld won de rally... Tussenstand 3 - 1 en het begon er slecht uit te zien. Seppe, als eerste man, mocht wedstrijdritme opdoen en deed dat uitstekend. Al zat winst er tegen een sterke B1 nooit in. Ook Christophe, meestal in form tegen Badlove en uitgespeeld als "joker", kwam deze keer niet echt aan de bak tegen een geroutineerde B1. De nederlaag was een feit. Iedereen was er van overtuigd dat Dimi en Grego nog zouden milderen maar ook dat lukte niet. Grego verloor (voor de derde maal in één jaar) in drie sets tegen zijn "zwart beest", hoewel het er dit keer lang goed uit zag. En ook Dimi moest in een slopende driesetter (precies 2 Dimi's tegen elkaar ;-) zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. De zware 7 - 1 nederlaag, de eerste voor Wit-Wit dit seizoen, was een feit.

Het is duidelijk dat deze ploeg dit seizoen heel hard zal moeten knokken voor het behoud. Het spelplezier was er echter niet minder om en met de terugkeer van Seppe kan het nog een leuk jaartje worden!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Seppe, da truike hebben ze da voor mannen ook?

Anoniem zei

Ik heb het hem gisteren ook gevraagd...

Anoniem zei

Ze krijgt ook haar op de kin blijkbaar!!!!

Anoniem zei

Ja, of de melk was op of de gebuur heeft zijn kat is weg...

Djéee-Slet zei

oftewel heeft hij te veel geminet?!