16 oktober 2007

De Klamp - Wit Wit 1 Gemengd

Met een B-ploeg op competitie gaan, geeft meestal geen goed resultaat. Deze keer was het niet anders voor Wit Wit 1 Gemengd. Kapitein Duch en Arno konden niet spelen, zodoende werd Heylie opgeroepen als “Stand-in” (Zo staat het trouwens op zijn T-shirt).
De verre verplaatsing, naar De Klamp”, en het bochtige parcours leek voor Els en Charlotte een tocht door de woestijn op een kameel. Man, man, man, wat kunnen die vrouwen zagen. Eerst was het te warm, dan te koud, dan terug te warm, ik ben blij dat ze nadien geslapen hebben onderweg. De enige die we niet hoorden en later bewees in vorm te zijn was Flore. Oké, Djé hoorden we ook niet, die lag gewoon te slapen.

Daar we mooi op tijd waren konden we rustig inslaan en beginnen aan de eerste dubbelronde. Djé en Heylie begonnen aanvankelijk slecht tegen de twee B1’s van “De Klamp”. Heylie was duidelijk het niveau niet gewend van Liga (of was hij stand-in voor Duch!!!). In de tweede set kwamen ze meer in de match, maar het mocht uiteindelijk niet baten.

Charlotte en Flore speelden ook een voortreffelijke wedstrijd, maar de 2-0 was een feit.

Het was dan de beurt aan Djé en Els om de achterstand goed te maken. Djé verloor tegen een knap technische tegenstander die hem niets gunde. Een Koude 21-7 en 21-9 waren het gevolg. Els, die bij momenten mooie punten scoorde, had echter een sterke tegenspeelster en verloor ook.

Met een 4-0 achterstand gaven we de moed niet op. Heylie en Flore mochten bewijzen wat zij in hun mars hadden. Terwijl Flore een triller van formaat speelde in de eerste set (24-22) verloor Heylie met nauwelijks 10 punten. In set twee speelde hij iets beter mee, maar het zat er nooit in. Flore won wel de tweede set en kreeg zowaar het racket van haar tegenspeelster op haar. Een excuus was hier wel op zijn plaats geweest, juffrouwtje… Flore heeft de derde set met prachtig badminton op haar gemak gewonnen. PROFICIAT FLORE voor de eerredder van Wit Wit.

Het verlies was toen al een feit, maar we vochten ons door de gemengde wedstrijden. Met gevolg: een even barslecht resultaat als de vorige wedstrijden. Charlotte en Heylie wonnen wel hun eerste set, maar verloren de 2 andere. Els en Djé verloren hun felbevochten wedstrijd.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo nen uitleg voor gewoon te zeggen dat ge 7-1 op uw doos hebt gekregen!!!! Mietjes!!!!