28 oktober 2007

Inschrijvingen afgesloten !

De inschrijvingen voor het tornooi van Wit-Wit zijn definitief afgesloten. En we kunnen tevreden zijn. Met 196 deelnemers uit bijna 40 verschillende clubs gaan we er ook dit jaar weer een stapje op vooruit. Wit-Wit zelf is met 40 spelers goed vertegenwoordigd!
Nog wat cijfertjes : deze 196 deelnemers zijn goed voor 411 inschrijvingen, wat resulteert in meer dan 290 wedstrijden!

Maandag 5 november is er de loting en daarna worden de tabellen en de planning definitief opgemaakt. Uiteraard zal alles op deze blog te vinden zijn, van zodra het beschikbaar is...

Geen provinciale titel in 2007...
Veel minder inschrijvingen (van Wit-Wit) waren er dan weer voor het Provinciaal Kampioenschap : namelijk geen. Voor het eerst in jaren zal Wit-Wit dan ook met zekerheid geen titel weten weg te kapen... Jammer!

Of toch wel... ? (update)
Tuut tuut! Een berichtje... Mijn GSM vertelt me dat er toch wel degelijk twee Wit-Wit-ers meedoen aan het Provinciaal : Arno en Flore. Hiermee hebben we natuurlijk plots wel twee ijzers in het vuur! Zeker van Flore als eerste reekshoofd in DE C1 verwachten we vonken ;-) Maar ook Arno heeft met Matijs als partner wel kans in de HD B1. En wat spoken broer en zus samen uit in GD B1?

1 opmerking:

Anoniem zei

merci van de vdh-clan