09 november 2007

Pijnlijk avondje...

Het gebeurt niet veel, maar deze avond waren er 3 competitie-wedstrijden op hetzelfde moment. Wat de uitslagen betrof was het echter geen hoogvlieger.

Gemiste kans voor Wit-Wit 3

WW3 mocht als tweede in de stand aantreden tegen de buren van Recrean, momenteel op de eerste plaats. De belangen waren dus groot. Na wat gepuzzel met de ploegopstellingen kon van start gegaan worden. WW3 startte sterk en won drie dubbels. Zowel Joris/Erwin, Joris/Venterke als Dimi/Moerie wonnen. De dubbel met Moerie en Pierre ging verloren. In de enkelwedstrijden kon WW3 het echter niet afmaken. Dimi won wel van Ignace Van Bost, maar Pierre verloor en Joris moest zelfs gekwetst opgeven tegen Van Bost junior... Alle hoop lag bij Moerie maar die kon zijn wedstrijd niet winnen. Achteraf gezien was het jammer dat Venterke niet opgesteld was voor die wedstrijd. Maar in alle verwarring in het begin was men dit uit het oog verloren. Eindstand 4 - 4 en dus een gemiste kans om de kloof met Recrean te dichten. Er is nog de terugwedstrijd...

Wit-Wit 2 ferm gebuisd.

Spelers die voor de wedstrijd rondjes lopen als opwarming... Dat konden alleen Pluimplukkers zijn... Maar blijkbaar werkte het wel want Wit-Wit 2 werd met 2 - 6 "afgedroogd". Hiermee haalt WW2 na 5 wedstrijden 0 op 10 :-( Tja...
Voor WW2 speelden Heylie, Seppe, Dimi en Erwin. Deze wedstrijd kon wel ook een beroep gedaan worden op Duch, maar het mocht niet baten. Hij verloor samen met Heylie de eerste dubbel. Ondertussen verloren ook Dimi en Seppe. Er werd gewisseld maar ook Duch en Seppe konden geen vuist maken. Heylie bewees ondertussen met Erwin dat hij "op serieus hoog niveau" aan het spelen was. Samen maakten ze meer dan 70 % van de punten! Alleen jammer dat de helft daarvan voor de tegenstander was. Na echt gekrassel wisten ze toch een derde set af te dwingen en zelfs de eer te redden door deze te winnen. De wedstrijd werd nog onderbroken door pijnlijke kreten van een vrouwelijke speelsters van de damescompetitie. Die knie zag er niet goed uit... Hopelijk valt het allemaal nog mee. In de enkels kon enkel Erwin zijn wedstrijd winnen tegen een B2. Goed voor zijn statistieken :-) Duch, Seppe en Heylie verloren alle drie tegen een B1. Eindstand 2 - 6 en de hoop op redding wordt steeds kleiner.

Dames Wit-Wit 2 doen ervaring op...

Ook hier opwarmende speelsters. Ook hier dus Pluimplukkers aan het werk ;-) De dames van Wit-Wit 2 speelden met een jonge (en dus onervaren) ploeg, maar boden stevig weerstand. In de eindfase ging een van de bezoekende meisjes kermend door haar knie. Het zag er niet goed uit. Hierdoor won Wit-Wit op papier nog twee wedstrijden maar het werd uiteindelijk toch nog een 2 - 6 nederlaag. Toch zagen we een ploeg aan het werk waar nog veel kansen in zitten...

Dus : wat onthouden we van deze twee wedstrijden : opwarmen en lopen voor de wedstrijd helpt misschien wel om te winnen maar het is levensgevaarlijk om blessures op te lopen ;-)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Eindelijk iemand die verstand krijgt ... een beetje opwarmen kan duidelijk geen kwaad. Laten we het op touwtje springen houden i.p.v. lopen. Dat laatste lijkt me iets te gevaarlijk zoals Erwin reeds vermeldt!
Els

Anoniem zei

Ja, ge ziet duidelijk da ons Elske nog trainingen gevolgd heeft bij de Pluimplukkers. Ze draagt er de gevolgen nog van ;-) Lopen, touwtje springen... Neen, neen, de tweede slag moet ne smash zijn en daarmee basta!

Anoniem zei

@overwinnaar: Ge gaat gelijk krijgen met uw comment van de vrouwen. Ze kunnen idd niet posten met hun naam bovenaan.

Heylie

Anoniem zei

Neen Heylie, die voorzet over uw eigen naam kop ik niet binnen... Dat is te gemakkelijk ;-)

Anoniem zei

Moest die vrouw zich niet hebben opgewarmd dan zou ze in de laatste match niet zo moe zijn geweest dat ze haar benen niet meer kon opheffen waardoor ze haar knie heeft bezeerd!
Conclusie: NIET OPWARMEN!!!!!!

Anoniem zei

Het leven kan toch zo eenvoudig zijn hé.