22 januari 2008

Wit-Wit 1H opent (in) “Extra-Time”

Gisteren stond de eerste thuismatch en tevens de tweede wedstrijd van Wit-Wit 1H in de tweede Liga op het bord. De bezoekende ploeg, DZ99 1H, had z'n competitiestart gemist, tegen misschien wel de sterkste ploeg uit de reeks, Zwijndrecht. "Den Ieste Ploeg" wou, na de overwinning op Damme vorige week, bewijzen dat ze sterk bezig zijn.
Met enkele wijzigingen in de opstelling gaf de kapitein Heylie aan dat hij voor de overwinning ging. Na een democratische vragenronde werd Duch opgeofferd om eerste man te spelen. Ben mocht zijn plaats innemen als laatste. Arno werd tweede man en Djé derde. In de dubbels werd resoluut de aanval gekozen met 4 sterke koppels.
Arno mocht aan de zijde van Ben de eerste dubbel starten. Terwijl Djé en Heylie van start gingen in de derde. Beide wedstrijden verliepen ongeveer gelijk en werden zonder probleem gewonnen.
Vervolgens kwamen Arno en Djé in de tweede dubbel aan de slag terwijl Ben aan zijn enkel kon beginnen. Er kon, door de opstelling van DZ99, immers geen twee dubbels gespeeld worden. Arno en Djé hadden geen probleem en wonnen vlot. Ben won de eerste set overtuigend en kwam in de tweede niet echt in de problemen al laat de score 21-19 anders vermoeden.
Wit-Wit 1H had dus een goede start genomen en het eerste punt was binnen. Kapitein Heylie wou met Duch de overwinning binnenhalen. Beide heren waren dus gemotiveerd, al liet hun spel anders vermoeden. Op een gegeven ogenblik was het slecht tegen slecht. Maar je kent het gezegde vanuit de voetbal: “Slecht spelen en winnen, zo word je kampioen.” Tussenstand na deze wedstrijd 5-0 voor onze mannen, 2 punten binnen en mee aan de leiding met Zwijndrecht.
Djé speelde ondertussen zijn enkel en bakte er weinig van. Dat wordt de volgende keer een sanctie, nietwaar Djé… Arno en Duch mochten nadien aantreden. Het werden twee wedstrijden zoals we gewoon zijn van hen. Arno in twee sets, Duch in drie. Het enige verschil : Duch verloor spijtig genoeg de laatste set in verlenging.
Wit-Wit komt, zoals eerder gezegd, mee aan de leiding met Zwijndrecht. De confrontatie tussen beide ploegen wordt nu zondag betwist. De moedige supporters die Zwijndrecht weten liggen, mogen steeds afzakken. En neen het is niet tegen Brussel…
Aangezien we de maandag spelen en ons sportcafé niet open is op maandag, heeft Wit-Wit de toestemming gekregen om dan maar zelf de bar open te houden. Je ziet, Wit-Wit heeft eindelijk een eigen Café.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey,

Twee verslagskes van één wedstrijd. Waar gaan we dat schrijven ;-) Maar beter eentje te veel dan eentje te weinig. Gelukkig blijkt uit de verslagskes dat Heylie en Erwin dezelfde wedstrijd gezien hebben...

Anoniem zei

Je ziet, ik neem mijn taak als capitein ter harte.

Erwin, wil je er nog een foto bij zetten ofzo. Je neemt maar een...

Anoniem zei

Klasse gasten!!!

Anoniem zei

Je hebt mss wel dezelfde wedstrijd gezien maar je vrouw bedanken kon er niet af!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Ik heb mijn vrouwke achteraf bedankt. Moest ik mijn bedanking moeten verwoorden, dan mag ik apart verslag schrijven... en dit past niet op "deze" Blog.

Ik hoor u al denken: "Wat valt er te schrijven over 10 seconden." Het zou een volledig boek zijn.

Anoniem zei

Begin al maar te schrijven Grego. Ben wel benieuwd... ;-)

Anoniem zei

Ja, ben ook wel benieuwd. Als uw eigen vrouwke het zich al niet meer herinnert... Of was 't in braille?

Anoniem zei

Och maar ze weet het nog, maar ze wil het gewoon op papier voor binnen een paar jaar... Dan kan ze dat onder mijne neus duwen...

Anoniem zei

volgens mij is het wassen van zijn...( hoe noem je zoiets klein )inbegrepen in de 10 sec!!