18 februari 2008

Wit-Wit 2G naar huis met 1-7 overwinning

Gisteren stond voor de tweede gemengde ploeg van Wit-Wit een uitwedstrijd tegen Temse op de kalender. Wit-Wit had in de heenronde met ruime 7-1 cijfers gewonnen en mede-kapitein Erwin vroeg om met niet minder naar huis terug te keren.

De ploeg bestond uit vaste waarde Gregory en Sophie versterkt met Arno (foto) en Flore (Ilse en Erwin konden niet meegaan door schoolse verplichtingen).

Eigenlijk kon dit verslag eenvoudig gehouden worden aangezien bijna al de wedstrijden in 2 sets gewonnen werden, maar we kennen de wedstrijden van een zondagvoormiddag.

Arno en Gregory met naast hen op de baan Sophie en Flore hadden geen probleem met de dubbelronde, waardoor het vlug 0-2 in het voordeel van Wit-Wit stond. Arno, Flore en Sophie maakten van hun tegenstanders brandhout in het enkelspel - nietwaar Flore (winnen met 21-2 is toch wat teveel van het goede) - terwijl Gregory een zware driesetter verloor, telkens met verlengingen. Zijn tegenstander, Michael Maris, had in de heenronde Dimitri in twee set verslaan, maar dit was nog geen reden om deze wedstrijd uit handen te geven Gregory. Foei!

De overwinning was binnen en Arno met Flore en Gregory met Sophie (foto) maakten de klus af (met het nodige gesukkel van Gregory) en konden na het vinden van de verkeerde douches (ARNOOT!!!) huiswaarts.

Met deze 1-7 overwinning blijft de gemengde ploeg aan de leiding. De volgende wedstrijd is thuis binnen een drie-tal weken.

1 opmerking:

Erwin zei

Merci mannen (en vrouwen natuurlijk)! Opdracht volbracht. Ik had uiteraard veel liever meegeweest (en dienen tweeden enkel gespeeld, nietwaar Grego), maar ja...

@ Heylie : Wel spijtig van uw statistiekskes hé ;-)