04 mei 2008

Special Olympics : Dag 2

Op deze tweede dag van de Special Olympics stonden er Celien en Arno drie wedstrijden te wachten. Deze dag was uitgeroepen tot "Wit-Wit-dag" en heel wat spelers en familie gaven gehoor aan deze oproep. Coach Duch, Joris en co, Ilse en kinderen, Venterke en gans de familie, Grego en Babs etc. waren er allemaal om Celien te steunen. (En waarschijnlijk vergeet ik er nog een paar...)

De eerste wedstrijd ging echter verloren tegen een heel sterk duo. Hiermee zat de eerste ronde er op en stonden de terugwedstrijden op het programma. De tweede wedstrijd werd vrij vlot gewonnen waarna er nog een "leuke" wedstrijd te wachten stond. In de vorige match had de valide persoon van dit koppel nogal een sterke overwinningsdrang getoond en Celien "onder vuur genomen". In alle sportiviteit werden nu de puntjes toch op de i gezet en deze wedstrijd werd in drie sets gewonnen!

Hiermee zat een drukke dag er op en stonden Celien en Arno op een mooie tweede plaats. Het moet gezegd dat deze Special Olympics ondertussen alle aanwezigen verbaasd hadden door het enthousiasme die ze uitstralen, de manier waarop deze enorme organisatie op wieltjes loopt, de vele aspecten die maken dat er voor iedereen iets te beleven valt... De moeite om mee te maken!

Geen opmerkingen: