09 mei 2008

Versterking voor de Wit-Wit Dames

Debleeckere Lieselot komt de Damesploeg en de Gemengde ploeg sinds vandaag officieel versterken. Lieselot komt over op uitleenbasis van de buren uit Recrean-Oudenaarde en heeft het klassement B2.
Lieselot was dit seizoen regelmatig de dubbelpartner van Flore en samen haalden ze in de B2 reeksen enkele mooie overwinningen. Rechts op de foto vinden we een vriendin van Arno die ook een aardig pluimpje kan slaan (gescout op een communie-feestje)... Misschien ook iemand om naar Wit-Wit te halen? Dames er zal moeten getraind worden, want er komt concurrentie...

3 opmerkingen:

Erwin zei

Zeg dat van dat trainen ook maar tegen de heren ;-) Ze gaan er ook mogen staan volgend jaar. Een beetje concurrentie zou niet slecht zijn...

@ Joris : Is dat meiske een vriendin of dé vriendin van Arno ;-) Want bij die jonge gasten weet ge dat tegenwoordig niet meer ;-)

Bostje zei

Twee jeugdspelers van de Recrean: dat gaat jullie een pintje kosten hoor,en met dit mooie aanhoudende weer mogen het er ook zijn van een halve liter :).Ja,Lieselot!Ik wens je veel badmintonplezier en dat je daar graag veel mag winnen. Lieselot mag een goede aanwinst zijn voor onze zuider buren.
VEEL SUCCES Lotje!!!

Unknown zei

Lieselot,
welkom in de ploeg!!!!
Ik ben heel blij dat je erbij komt!
Ik ben ook zeker dat ze een goede aanwinst zal zijn :-)