08 juli 2008

Gezocht : sterke benen

Naar aanleiding van 11 juli (Vlaamse Feestdag) organiseert het 11 juli-comité op donderdag 10 juli (begrijp dat maar eens ;-) voor de tweede keer een go-cartrace rond de Sint-Hermeskerk. Wit-Wit heeft alvast een ploegje ingeschreven. Vorig jaar deed Wit-Wit ook al mee en behaalde een mooie tweede plaats. We hebben dus wat te verdedigen. Iedereen is welkom om z'n beste beentje voor te zetten,. (Onderschat het niet...) Geef je naam op in de comments als je mee wil rijden of geef een seintje aan Joris! Verzamelen om 18u15 aan de Sint-Hermeskerk!
Nog wat uittreksels uit het reglement (je weet maar nooit...) :

2. Een deelnemend team aan de race moet minimaal uit 4 en mag maximaal bestaan uit 10 personen, vanaf 15 jaar.
3. Een valhelm dragen is verplicht. Minimum twee valhelmen door de ploegen zelf mee te brengen en bij iedere aflossing verplicht te wisselen. De deelnemers van iedere ploeg dragen minstens een uniform T-shirt. Alle deelnemers zijn verzekerd.
4. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade en opgelopen letsels van derden (toeschouwers), die wordt toegebracht door deelnemers of andere toeschouwers voor, tijdens en na het evenement.
5. De startvolgorde wordt bepaald door een kwalificatieronde met tijdsopname. De beste ploeg krijgt plaats 1 op de startgrids. Van het parcours afwijken staat gelijk aan diskwalificatie.
6. We verzamelen om 18u15 aan de St-Hermeskerk. Startuur afhankelijk van het aantal inschrijvingen (18u30 bij 2 poules, 19u bij 1 poule) Tijdsduur afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Iedere begonnen ronde na het eindsein wordt meegeteld.
8. Wanneer een team een ander team tijdens de race met opzet hindert zal het hinderende team worden gediskwalificeerd, en uitgesloten worden voor verdere deelname aan het evenement.
9. Een deelnemer die de race start of verder zet in zichtbare toestand van dronkenschap moet de race verlaten. Zijn team wordt gediskwalificeerd.
10. Een team mag afgelost worden na elke ronde. Dit is niet verplicht. De aflossing moet totaal zijn, dwz de twee deelnemers worden afgelost. De plaats van aflossing is de pits. Buiten deze aflossingsplaats kan niet afgelost worden op straf van diskwalificatie.
11. Iedere ploeg die een technische panne krijgt moet te voet met de go-kart naar de pits. Daar kan een reserve go-kart genomen worden. De technische assistentie herstelt de panne.

Geen opmerkingen: