09 juli 2008

Terugblik afgelopen seizoen.

Als we nog één keer achterom mogen kijken naar het afgelopen seizoen zijn er 2 gebeurtenissen die er boven uitsteken. Vooreerst de titel en promotie naar de hoogste herenafdeling. Wat die gasten van "wietwiet" bereikt hebben is toch vrij indrukwekkend. Vier titels in 5 jaar tijd met een ploeg bestaande uit enkel Ronsenaars. Maak kennis en geniet van deze hechte ploeg in volgend beeldverslag.


Ander hoogtepunt was uiteraard de afvaardiging van onze eigenste Celien Van Parijs naar de Special Olympics en dit na jarenlange voorbereiding en trainingsarbeid. Samen met haar partner Arno Vandenhoucke wist zij zelfs de zilveren medaille weg te kapen. Een woordje van dank aan alle trainers en begeleiders is hier dan ook zeker op zijn plaats. Ook de jarenlange financiele steun en aanmoediging van de "Ronde Tafel Ronse" heeft tot het welslagen van dit project bijgedragen.
Iedereen die er bij was zal beamen dat dit een unieke ervaring is geweest. Voor alle anderen hebben we gezorgd voor een aantal "lange" YouTube filmpjes. Have fun en enjoy!
2 opmerkingen:

Erwin zei

Schoon, schoon, schoon !!! Hiermee komen we de zomervakantie door! En ik moet zeggen dat het voetenspel dat Celien in het eerste filmke demonstreert onder leiding van Joris beter is dan dat van sommige mannen uit "den ieste ploeg" ;-) (En ik noem geen namen...)

Anoniem zei

Zeer mooi inderdaad, ik denk dat veel clubs jaloers zijn als ze dit zien van ons hecht clubje! We mogen er allemaal fier op zijn want elk van ons draagt op de een of andere manier bij tot dit succes! En ik vooral met mijn voetenspel!!!!!!