29 september 2008

Mixploegen blijven op (titel?)schema

Dit weekend mochten Mix 1 en 2 op verplaatsing aan de slag.
En met succes...

DZ G2 - WW G1 : 3 - 5
Na het kleine uitschuivertje vorige week in De Panne was Mix 1 op zoek naar eerherstel. Dat kwam er op het terrein van DZ, al kwamen de twee punten er pas na een zware wedstrijd. Voor Wit-Wit speelden Arno, Dje, Els, Flore en Lieselot. De heren dubbel (meestal het sterkste punt van WW) ging verloren. Gelukkig wonnen de dames wel hun dubbel. Ook in de enkels was het spannend. Arno en Flore won elk hun enkel en WW G2 stond 1 - 3 voor. Djé en Els verloren echter waardoor de bordjes weer gelijk stonden. Samen wonnen ze echter vrij vlot hun mix-wedstrijd : een drawke was al zeker binnen. In een driesetter trokken Arno en Lieselot daarna het laken naar zich toe. Winst dus, met nipte 3 - 5 cijfers.

Steken G1 - WW G2 : 1 - 7
Mix 2 stond voor de verste verplaatsing van dit seizoen : helemaal naar Stekene. Door vertraagde treinen en kapotte fietsen kwam de helft van de ploeg met wat vertraging aan. Die ploeg bestond uit Erwin, Dimi, Ilse, Sophie en Delphine. Na een korte opwarming werd gestart met de dubbels. Dimi en Erwin moesten twee keer een ferm tussenspurtje plaatsen om in twee sets te winnen tegen een duidelijk "gerodeerd" koppel. Gelukkig wordt in tweede provinciale met "veren" gespeeld... De damesdubbel ging kansloos verloren. In de enkels was Wit-Wit op papier sterker en dat bleek ook in de praktijk. Dimi, Erwin en Ilse wonnen na een degelijke partij. Enkel Sophie stond tegenover een zelfde klassement. Het werd een ware thriller die Sophie kon winnen in de derde set met 19 - 21. Hierdoor stond het plots 1 - 5 en was de winst binnen. Wit-Wit zette in de gemengde wedstrijden nog de puntjes op de i. Zowel Dimi/Sophie als Erwin/Delphine wonnen in twee sets.

Hiermee hebben beide mix-ploegen hun start niet gemist. WW G1 staat met 5 op 6 tweede in de rangschikking. WW G2 doet het nog iets beter en prijkt met een 6 op 6. Om te dromen van de titel is het natuurlijk nog veel te vroeg, maar de kans bestaat nog steeds...

Geen opmerkingen: