07 september 2008

Wit-Wit begint met nederlaag...

Het was Wit-Wit 2 die deze namiddag voor Wit-Wit de aftrap mocht geven van het nieuwe seizoen. Erwin, Dimi, Venterke en Moerie trokken naar Flying Shuttle voor de eerste ontmoeting van het seizoen. Het was bang afwachten want niemand van de spelers had al meer dan twee trainingen achter de rug. Bovendien had dit seizoen nog niemand met elkaar gedubbeld.
Desondanks viel het in de dubbels nog mee. Dimi en Erwin klampten in de eerste set goed aan maar moesten hun meerdere erkennen in 2 B1's. Christophe en Hendrik wonnen van 2C's. Voor de tweede ronde bleven de koppels bij Wit-Wit dezelfde, bij Flying Shuttle werd gewisseld. Maar ook na de dubbels was er nog geen afscheiding : Erwin en Dimi wonnen, Hendrik en Christophe verloren.
Stand 2-2 na de dubbels.
Het zag er naar uit dat de wedstrijd afstevende op een gelijk spel. Christophe (B2) won immers van een C2 en Erwin (ook B2) verloor ondanks enkele mooie punten zonder veel discussie van een B1. De logica werd echter niet meer gerespecteerd toen Moerie (C1) in drie sets verloor van een C2. Dimi (B2) leek de zaak echter nog recht te trekken en won de eerste set van een B1. Het gebrek aan wedstrijdritme wreekte zich echter en hij verloor set twee en drie.
Gevolg : 5 -3 verlies in de eerste wedstrijd. Een gelijkspel had er misschien ingezeten maar er viel niets af te dingen op de verdienste van Flying Shuttle. Wit-Wit 2 heeft nu een maand tijd om in de volgende wedstrijd wat beter voor de dag te komen. En dat betekent vooral : trainen...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ik lees tussen de lijnen...... Joris hadden we echt nodig

Anoniem zei

wie zou die anoniem zijn?