21 november 2008

Dames redden de meubelen...

Er werden de voorbije dagen heel wat competitiewedstrijden gespeeld. We zetten de uitslagen graag even op rijtje. Opvallend is dat vooral de dames daarbij sterk uit de hoek kwamen. Zou het berichtje van Duch op deze blog dan toch geholpen hebben? ;-)

WW G1 - DZ99 G2 : 5 - 3
Kapitein Duch gokte een beetje door Arno niet op te stellen in de enkels. Het waren echter Flore en Lieselot die z'n vel redden. De herendubbel werd (erg nipt) gewonnen, maar het waren de dames die voor een een comfortabele voorsprong zorgden. Flore en Lieselot wonnen de damesdubbel en elk hun enkelwedstrijd. Djé (terug na het "uitplassen" van wat nierstenen) en Duch verloren hun enkel. Tussenstand 4 - 2. De ploeg had aan één mix genoeg om de overwinning binnen te halen. Arno en Flore zorgden daarvoor. Duch en Els verloren nog. Nadien bracht kapitein Duch zijn "kindjes" nog terug naar huis (Gent en Antwerpen!!!) terwijl Djé en Erwin een lastige derden tem binnen haalden.

WW H3 - Gentse H3 : 2 - 6
Groot nieuws ondertussen bij Heren 3. Na heel wat gelobby was Joris nog eens geselecteerd. Samen met "Vossie", die na jaren nog eens competitie speelde, moest hij echter nipt de duimen leggen in het dubbel. Ook de andere dubbels met Jochim, Julien en Christophe gingen verloren. Een 0 - 4 tussenstand was het gevolg. Julien en Christophe konden als kersvers C2 de score nog milderen (tegen een C2 en C1) maar Joris en Jochim verloren (al was het bij Jochim erg nipt). Een verdiende overwinning voor Gentse, al zat er voor Wit-Wit hier en daar misschien wat meer in.

Landegem G2 - WW G3 : 2 - 6
Julien en Christophe werden (alweer) opgetrommeld voor een competitiewedstrijd. Deze maal met Mix 3. Aangevuld met Sophie en onze-dame-in-form-Delphine gingen ze winnen op het veld van Landegem. Het verschil werd vooral gemaakt in de enkels. Na de dubbels stond Mix 3 immers 2 - 0 achter. Zowel Julien, Christophe, Sophie als Delphine wonnen echter hun enkel waardoor het plots 2 - 4 stond. Ook de mix-wedstrijden werden nog winnend afgesloten wat de einduitslag op 2 - 6 bracht. Hiermee blijft WW G3 in een spannende poule (vierde provinciale) meedraaien aan de top. Ze staan voorlopig eerste met wel een wedstrijd meer gespeeld.

WW H4 - Hoge Wal H2 : 4 - 4
Ook de vierde herenploeg kon een puntje redden met enkele sterke enkelwedstrijden. Tegen Hoge Wal werden drie van de vier dubbels verloren waardoor het 1 - 3 stond. Enkel Gregorio en Glenn wonnen een wedstrijd. Jochim, Emmanuel en David (in een erg spannende wedstrijd) konden echter nog een puntje uit de brand slepen door drie enkels te winnen. Albrecht verloor nipt. Eindstand : een billijk 4 - 4 gelijkspel.

2 opmerkingen:

Joris zei

Bij mij was het ook nipt, wel niet heel nipt maar wel NIPT

De Opper zei

@Victory: Het winnen van Mix 1 vorige donderdag heeft niets te maken met gokjes! Mijn ploegopstelling heeft te maken met de analyse ven zowel de tegenstander als mijn eigen spelers!!!! Wel moet ik toegeven dat ik een HE in mij berekening had zitten. Mijn berichtje van vorige week ( ivm DD ) heeft alvast bij MIJN dames zijn vruchten afgeworpen!!!