17 november 2008

Prestaties Wit-Wit tornooi 2008

Het zou natuurlijk ons "eigen" tornooi niet zijn, mochten we niet even de prestaties van enkele Wit-Wit-ers in de spotlights zetten. Want Wit-Wit presteerde helemaal niet slecht. Er waren enkele (verwachte en onverwachte) toppers en ontgoochelingen...

D-reeks : heren Wit-Wit boven!
In de D-reeks gaven de (mannelijk) spelers van Wit-Wit hun visitekaartje af. Enkele jeugdspelers werkten hun eerste tornooi af en speelden mooie wedstrijden. Maar het waren vooral Julien en Glenn die van zich lieten horen. Beide Wit-Wit-ers stonden tegenover elkaar in de finale van Heren Enkel. Vooral van Glenn was dit een hele sterke prestatie!!! Zoals een beetje verwacht haalde Julien het, maar Glenn verdient zeker een even grote pluim. Samen met Christophe maakte Julien ook nog z'n favorietenrol waar in het Heren Dubbel. In de finale haalden ze het van Gregorio die het met een gelegenheidspartner tot in de finale geschopt had. Normaal worden zowel Julien en Glenn weldra C2... Alleen jammer dat we geen dames van Wit-Wit konden bespeuren...

C2-reeks : Delphine pakt tweemaal "zilver".
Wel veel dames waren er in de C2. Delphine was daarbij duidelijk "onze madam" in form. Ze speelde een sterk enkeltornooi en bereikte de finale. Daarin kwam ze echter te kort. Een ontgoochelde Delphine kon zich echter nog opladen voor de mix en daarin bereikte ze met Christophe opnieuw de finale! Ook die ging echter verloren... Delphine zag een sterk tornooi dus tweemaal stranden op de meest ondankbare plaats! Geen nood, als ze zo blijft spelen, lukt het wel... Ook Christophe bevestigde als "bijna-C2" door in het enkeltornooi de kwartfinale te halen.

C1-reeks : Wit-Wit pakt geen platte prijs...
In de C1-reeks was Wit-Wit de grote afwezige... Mannen waren al helemaal niet te bekennen in de verschillende disciplines. Enkel bij de dames was wat vrouwelijk schoon van Wit-Wit te bespeuren... Sophie en Delphine eindigden in Dames Dubbel dan wel laatste in de poule, maar ze speelden helemaal niet slecht. Ze beslisten in de spannende poule zelfs over winst en verlies door hier en daar een setje af te snoepen van de andere koppels.

B2-reeks : Lieselot wint en verliest in de finale...
Lieselot (ondertussen toch al -meer dan- een halve Wit-Wit-er) maakte haar favorietenrol waar in Dames Enkel en won het tornooi. 't Is een kwestie van tijd voor ze B1 wordt... In het Gemengd Dubbel moest ze met Sam Castelein (Oostrozebeke) nipt de duimen leggen in de finale. De grootste ontgoocheling was er misschien wel voor Grego en Erwin. In het enkelspel schopten ze het (zoals verwacht) niet zo ver, maar dubbel hadden ze meer ambitie. In hun eerste wedstrijd lieten ze zich echter verrassen door twee Walen en de kans op winst was weg...

B1-reeks : tweemaal winst voor Arno
Door het uitvallen van Dje werd de Heren Enkel B1 in een poule van 5 gespeeld. Dit betekende veel wedstrijden. Arno haalde het uiteindelijk van Steven Verbruggen na een knappe wedstrijd. Leuk was ook om Ben weer in actie te zien en ook Duch en Xavier (Recrean) speelden enkele spannende wedstrijden. Arno voegde hier nog een tweede overwinning aan toe door met Flore ook de poule van Gemengd Dubbel B1 te winnen. Flore eindigde daarnaast met Lieselot ook nog tweede in het Dames Dubbel.

1 opmerking:

Steven Verbruggen zei

Hey Wit Wit,

Ik vond het een gezellig tornooi en bedankt daarvoor. Ik heb een verslagje geschreven op onze site (gentsebc.be) Te lezen in het forum, bij (tornooi)verslagen.
Ik heb nog een vraagje (aan Christoph): komen de foto's on-line en zoniet kan ik die foto met Arno niet doorgestuurd krijgen ?

sportieve groeten

Steven Verbruggen