14 november 2008

Scoop !!! Dames winnen dubbels...

Een berichtje van "De Opper"...

Vanaf nu winnen de dames 2 en mix 3 (alle) dames dubbel en mix wedstrijden!!!!!!!

Vanwaar komt deze wijsheid: gisteren tijdens de training hebben uw Dienaar (de Opper) en een andere dubbel specialist (de ovERWINaar) vastgesteld dat het "draaien" van de vrouwen of man/vrouw bij het dubbelen niet goed verloopt door een misverstand. Het is namelijk zo dat tijdens een wedstrijdje mix die wij aan het volgen waren, we tot de vaststelling zijn gekomen dat een speelster, waarvan ik de naam niet zal vernoemen maar die gekend is voor haar straffe uitspraken aan den toog onder andere ‘ik kom naast mijn partner staan in den Mix’, onze uitleg (van de laatste 10 jaar) slecht heeft verstaan. Het is namelijk zo dat als wij tot nu toe steeds hebben geroepen " bij een hoge pluim moet je naast elkaar staan om te verdedigen", de persoon in kwestie dacht dat, indien de tegenstander een hoge pluim geeft, zij (en haar partner) dan naast elkaar moeten komen staan omdat de ‘tegenpartij’ moet verdedigen. Het omgekeerde is natuurlijk waar en dat hebben wij dan ook duidelijk gemaakt tijdens de volgende punten van de wedstrijd. Het lag dus al die tijd gewoon aan de uitleg van ons... Nu dit misverstand de wereld is uitgeholpen kunnen we er gerust van uitgaan dat het percentage gewonnen wedstrijden in de bovengenoemde ploegen zeer sterk zal stijgen.

De Opper

PS: Misschien moet ik mijn mix dames die uitleg ook eens geven.

6 opmerkingen:

enge zei

ik vrees dat het toch nog oefenen wordt, maar zoals reeds gemeld, het is een goed begin van onze topspelers! uitleg, tips, interesse, allemaal zeer goed en nu nog iets wat aan de meeste mannen echter niet besteed is: GEDULD !!

de ovERWInaar zei

Nog eens 10 jaar ? ;-)

enge zei

ha ja, als ge oud en grijs zijt (of zonder haar.... want sommigen zullen blijkbaar nooit grijs kunnen worden) dan zullen wij jullie misschien nog es verbazen!

Heylie zei

Tegen dan is BC Wit-Wit een rolstoelbadmintonclub.
Maar oke, dan kunnen jullie ons misschien eens verbazen, alhoewel ik er sterk aan twijfel.

La Mama zei

Ela, ela! Gaat dat daar zo een beetje met al die stoere mannenpraat! Wees blij dat er tenminste enkele pittige vrouwkes in ons clubke zijn! Waar zou den ambiance anders vandaan komen ;-)
EN de opbrengst voor ons clubke tijdens ons tornooike...he,he...
Ondanks de (wellicht vriendelijk tot lief bedoelde)stekjes en steekjes blijven wij -vrouwen van WIT-WIT - toch "au fond" gaan tijdens onze wedstrijden! Zoals het altijd is geweest...
Vanwege de moederkloek
(uhum,uhum;-)
die na het voorbije weekend weerom superfier is op ons clubke!!

De Opper zei

Verbazen!!! Dat zal dan tijdens "Bingoavond Wit Wit" worden vrees ik