10 december 2008

Blijven aanklampen...

De voorbije dagen speelden twee ploegen een belangrijke wedstrijd. Mix 1 moest z'n kansen op de titel gaaf houden tegen Waregem en Heren 3 speelde een belangrijke match onderaan het klassement. De een deed het met al wat meer succes dan de ander...

Waregem G1 - Wit-Wit G1 : 2 - 6
Ondanks de belofte dat ze na de wedstrijd iets zouden laten weten, moest uw reporter zelf op zoek gaan naar de uitslag van deze wedstrijd. Misschien hadden ze "er geen tijd" voor? ;-) Maar naar verluidt hadden ze nadien wel tijd voor andere dingen in Gent... Enfin, 't is maar van horen zeggen... ;-)
Het verslag kan kort zijn : Els en Lieselot bewezen dat ze nog steeds in form zijn en zorgden na winst in de damesdubbel voor een 0 - 2 voorsprong. Arno en Dje hadden immers ook al hun dubbel gewonnen. Els en Lieselot wonnen beiden ook hun enkel en samen met de winst van Arno stond de beslissende 0- 5 voorsprong al op het bord. De licht-geblesseerde Duch verloor nog z'n enkel en ook de mix van Els en Dje ging in drie sets verloren. Arno en Lieselot wonnen wel. Einduitslag 2 - 6. Hiermee blijft Wit-Wit Gemengd 1 aanklampen in de strijd om de titel in derde Liga C. Latem heeft echter nog steeds 2 punten voorsprong...

Hoge Wal H1 - Wit-Wit H3 : 8 - 0
De heren van Wit-Wit 3 stonden voorlaatste in de stand en de wedstrijd tegen Hoge Wal was de laatste kans van de heenronde om daar iets aan te doen. Gert haakte echter op het allerlaatste ogenblik af waardoor WW3 plots erg gehandicapt aan de strijd moest beginnen. (Beter afspreken jongens, zodat tijdig voor vervanging kan gezorgd worden!!!) Een logische zware 8 - 0 nederlaag was het gevolg.
Hiermee blijft WW H3 plakken op de voorlaatste plaats in het klassement van derde Provinciale B met een schamele 3 punten. Met al het beschikbare talent moet deze ploeg absoluut beter kunnen. Gelukkig hebben de twee ploegen die in de stand net voor WW H3 staan ook maar 3 en 4 punten. Dit betekent dat in de terugronde hopelijk nog iets kan rechtgezet worden. Degradatie naar vierde zou voor deze ploeg een erg jammere zaak zijn!!!

1 opmerking:

De Opper zei

We naderen inderdaad de ontknoping in de Mix Comp.We hebben wel ons lot niet meer in eigenhanden maar ik wou het team gevoel bij mijn spelers (sletjes) toch nog eens aanwakkeren! En ik denk dat het gelukt is!!!!!!