02 december 2008

Wit-Wit 2 wint (maar ook niet meer...)

Wit-Wit 2 behaalde maandag z'n vierde thuisoverwinning. Maar veel glans kleefde daar niet aan. Positief is wel dat de doelstelling voor dit seizoen, het behoud, nu al verzekerd lijkt. Met deze overwinning staat WW H2 immers plots derde in de stand. Maar er volgen natuurlijk nog een aantal uitwedstrijden... ;-)

Wit-Wit H2 - Evergem H1 : 7 - 1
Toen de wedstrijdbladen uitgewisseld werden, leek het een makkelijke klus te worden voor WW H2. Djé, Duch, Heylie, Erwin, Dimi, Venterke en Moerie mochten het opnemen tegen 2 C1's, een C2 en een D. Met zo een attitude starten wreekt zich echter altijd. Djé en Erwin speelden een draak van een wedstrijd. De eerste set werd door nonchalance verloren. De tweede werd nog gewonnen. In de derde set ging het echter van kwaad naar erger... Het ontlokte Djé zelfs de uitspraak tegen Erwin "Maar gij zijt toch ook nie goe bezig ze" ;-) Tja, dat kon niemand tegenspreken. Het leek wel of beide nog nooit samen gedubbeld hadden. En net nu de dames het systeem wel lijken te snappen. Werk aan de winkel dus voor Duch... Uiteindelijk werd de wedstrijd verloren en mochten Dje en Erwin met beschaamde kaken terug naar de bank. Ondertussen ging het bij Duch en Venterke niet veel beter (al beweren ze zelf van wel). Het verschil was dat zij de wedstrijd wel (in drie sets) wisten te winnen. En ook Venterke en Moerie hadden in hun dubbel drie sets nodig. De enige die wat hun niveau konden aanhouden waren Heylie en Erwin die in 2 sets wonnen. Tussenstand : een wat gevleide 3 - 1 voorsprong. In de enkelwedstrijden was het niveauverschil wat duidelijker. Alle wedstrijden werden in 2 vlotte sets gewonnen. Einduitslag : 7 -1.
Den derde set was één die weinig om het lijf had en makkelijk binnen gehaald werd. Zondag speelt WW H2 nog een uitwedstrijd tegen Drive en dan zit de heenronde er op.

Geen opmerkingen: