09 januari 2009

Wit-Wit op Sportgala 2009

Beste Wit-Wit-ers,

Op zaterdag 31 januari gaat het Sportgala 2009 door in de sporthal 't Rosco. Op het Sportgala wordt de meest verdienstelijke sporter of sportvereniging van het voorbije jaar in de bloemetjes gezet. Er is ook een jeugdtrofee. Voor Wit-Wit zijn volgende kandidaten genomineerd.

Eerste herenploeg van Wit-Wit, die kampioen speelde in tweede liga en straks aan de competitie begint in eerste liga. Voor de eerste herenploeg was dit de derde titel op rij! Hiermee slaagden ze er in om in één ruk van eerste Provinciale door te stoten naar Eerste Liga. Een echte stunt! En dat allemaal met eigen spelers uit Ronse... Jeremy, Christophe, Arno, Ben en kapitein Gregory zijn onze spelers.

Als jeugdspeler selecteerden we Celien Van Parijs, Celien behaalde dit seizoen 2 zilveren medailles, eentje op de Special Olympics en de tweede medaille op het badmintonfestival van de Vlaamse Badminton Liga. Celien is het goudhaantje van Wit-Wit uit het project van de Ronde Tafel Ronse.


Wie aanwezig wil zijn op deze leuke ontspanningsavond kan kaarten reserveren bij het bestuur of een mailke sturen naar Joris.

Groetjes van het bestuur.

Geen opmerkingen: