14 februari 2009

8 Nations in België !

Nieuws voor de echte badmintonliefhebbers : een niet te missen tornooi "8 NATIONS -15". Vanaf donderdag 19 februari is ons land de gastheer voor dit prestigieuse internationaal badmintontornooi. De Europese top van de -15 jarigen zal aanwezig zijn in Mechelen (in de Nekker) en ook ons land is vertegenwoordigd. Meer nog, er is ook een jeugdspeler van onze club geselecteerd voor deelname aan de "8 NATIONS", met name Flore. Iedereen die graag eens (jeugd)badminton op Europees topniveau ziet, moet zeker één van de vier dagen eens gaan kijken. De gelegenheid om dergelijke toppers aan het werk te zien krijg je maar zelden in ons land. Deelnemende landen zijn Denemarken (met hun allerbeste team -dit is wereldtop), Zweden, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zwitserland en België.

Een extra gegeven is dat er uiteraard een bekende van onze club meedoet. Flore speelt zeker op donderdag en vrijdag enkele wedstrijden... en als ze goed presteert, misschien ook nog op zaterdag en zondag. Flore kan zeker alle aanmoedigingen gebruiken.

AANRADER: Op donderdag (vanaf 17u) kan je de Belgen (met Flore) aan het werk zien tegen Zweden. Op hetzelfde ogenblik worden ook Denemarken - Engeland & Nederland - Frankrijk gespeeld. Topbadminton gegarandeerd.

2 opmerkingen:

Joris zei

Wie wil er mee rijden...
Donderdag vertrek KSO om 16u
Zaterdag om 10u KSO.

8 plaatsen buske

den Erwin zei

Ik ga waarschijnlijk wel mee, maar ik zou op tijd moeten terug zijn om te trainen ;- ) ;-)