22 februari 2009

Lot Wit-Wit 1 bezegeld...

Op deze zondagavond speelden twee herenploegen nog een verplaatsing. Wit-Wit 1 moest hiervoor het verst rijden (helemaal tot in het verre Limburg) maar keerde met lege handen terug. Wit-Wit 3 sleepte nog een puntje uit de brand in De Pinte.

Webasca H1 - Wit-Wit H1 : 6 - 2
Was het omdat Duch niet mee was? Feit was dat nu ook Wit-Wit 1 een avondje "net niet" beleefde. (Misschien hadden ze ook beter wat opgewarmd ;-) Op papier leek een puntje er nochtans in te zitten. Heylie, Djé, Arno en Ben speelden tegen een A, B1, B2 en C1. In de dubbels verloren ze echter drie keer heel nipt en konden ze er maar ééntje winnen. Tussenstand 3 - 1. In de enkelwedstrijden kwam daar maar ééntje meer bij zodat de eindstand 6 - 2 was. Met dit vierde verlies op rij staat Wit-Wit 1 nu puntenloos laatste. De degradatie naar tweede Liga is nu zu goed als zeker. Zaak is om nu nog zo veel mogelijk te genieten van deze unieke ervaring in eerste Liga...

Polderbos H2 - Wit-Wit H3 : 4 - 4
Wit-Wit 3 zocht het iets dichter bij huis : De Pinte. De derde ploeg bestond uit Jochim, Christophe, Julien en werd aangevuld met Erwin. De hoop was om met de inbreng van Erwin wat ervaring binnen te brengen voor de dubbels. Jochim en Erwin beten echter hun tanden stuk op de erg goed dubbelende jeugd van Polderbos. Deze speelden erg dwingend en met weinig fouten. (Bovendien werd met plasiek gespeeld...) Twee verlieswedstrijden was het gevolg. Christophe en Julien verloren ook hun eerste dubbel maar wisten gelukkig toch nog een (erg belangrijk) dubbelke te winnen. Tussenstand 3 - 1. Het zag er niet al te best uit... Zeker niet toen Erwin en Christophe ook elk de eerste set in hun enkel verloren. Beiden herpakten zich echter mooi en wonnen uiteindelijk nog vrij vlot set twee en drie. Het stond plots 3 - 3 en alles was nog mogelijk. Toen ook Julien nog z'n enkel won, zat winst er zelfs nog in. Jochim had echter z'n dagje niet en kon z'n tegenstander (en z'n frustraties) niet de baas. Eindstand : een billijke 4 - 4.

Geen opmerkingen: