10 februari 2009

Wit-Wit H2 wint eerste verplaatsing

Voor het eerst dit seizoen wist WWH2 een verplaatsing te winnen. Gisteren werd het op het "blauwe" veld van Landegem 2 - 6. Het doel voor dit seizoen, het behoud, is hiermee definitief verzekerd.

Moerie en Erwin weer net niet...
Landegem staat bij Wit-Wit gekend om z'n geroutineerde dubbels (met plastiek). Dit laatste was nu niet het geval maar ze bewezen nog steeds goed te zijn in het dubbelspel. Dimi en Erwin wonnen wel vlot maar Moerie en Venterke verloren. Daarna werd gewisseld van partner. Zowel Dimi en Venterke als Erwin en Moerie wisten de eerste set te winnen maar werden in de tweede set met de neus op de feiten geduwd. De derde set wonnen Dimi en Venterke wel vlot terwijl Erwin en Moerie in een spannende slot aan het kortste eind trokken. Het lijkt dit seizoen voor Erwin en Moerie maar (net) niet te lukken... Tussenstand 2 - 2 na de dubbels.

B2 op een haar na gemist...
In de enkels zag het er aanvankelijk goed uit. Dimi en Erwin wonnen vlot hun wedstrijd. Tussenstand 2 - 4. Een vlotte overwinning leek in de maak toen ook Venterke en Moerie hun eerste set wonnen. Maar het zag er plots veel slechter uit toen beide hun tweede set verloren en ook in de derde set tegen een achterstand aankeken. Moerie (en Wit-Wit) kreeg de overwinning echter op een presenteerblaadje toen z'n tegenstander zich kwetste. Venterke zette ook een remonte in maar leek te laat te komen. Z'n tegenstander verprutste op 20-19 echter op onbegrijpelijke wijze een matchpunt. Venterke beet zich in de wedstrijd vast en won uiteindelijk nog met 23-25. Achteraf bleek dat z'n tegenstander B2 zou geworden zijn bij winst!!! Alvast ééntje die deze nacht niet zo goed zal geslapen hebben. Maar hij krijgt nog wel kansen! Einduitslag : 2-6. Overdreven cijfers, want het had even goed 4 - 4 kunnen zijn.

Den après was (zoals steeds) in orde : boterhammekes met kaas en mosterd en een goeie pint ;-) Sowieso is winnen tegen de mannen van Landegem in "den derden tem" een haast onmogelijke opdracht ;-) Hierin moest WW dus z'n meerdere erkennen.