30 mei 2009

Mix 1 naar tweede Liga !!!

Van heinde en ver...
Voor de beslissende testwedstrijd moest Mix 1 helemaal naar Overpelt (210 km!). Vanuit alle windrichtingen kwamen er spelers afgezakt. Supporters Ilse en Erwin vertrokken met Djé vanuit Ronse en pikten Lieselot (Oudenaarde) en Flore (Antwerpen) onderweg op. Na een ritje van bijna drie uur stonden ze ter plaatste. Ondertussen ging Duch vanuit Nederland Arno tegemoet die helemaal uit de Ardennen kwam... Al was die ontmoeting wat later dan gepland. "Iets" na 21 uur kon aan de wedstrijden begonnen worden. Mix 1 had aan een drawke genoeg om promotie af te dwingen naar tweede Liga, bij verlies mocht Overpelt die plaats inpakken. Het werd een superspannende wedstrijd...

Alles beslist in laatste set!
Lieselot en Flore mochten de spits afbijten in dames dubbel. Ze wonnen wel nog de eerste set maar verloren vrij zwaar in set twee en drie. Dit was niet echt voorzien. Gelukkig konden Arno en Djé de bordjes gelijk hangen in de heren dubbel. Tussenstand 1 - 1. Daarna mochten Flore en Lieselot aan de bak in hun enkel. Flore kende een moeilijke start en moest hard werken voor de overwinning. Lieselot kon enkel in de tweede set goed weerwerk bieden en verloor. Tussenstand 2 - 2. Daarna was het aan Arno en Duch om de heren enkels te spelen. Arno kende al bij al niet zoveel moeite en won na een leuke wedstrijd. Hiermee bracht hij de stand op 2 - 3. Duch kon de promotie definitief binnenhalen... Maar het draaide anders uit. Het was er duidelijk aan te zien dat het te lang geleden was dat hij nog gespeeld had. De timing, de feeling en de snelheid waren er niet. Een wat pijnlijke nederlaag was het gevolg. Tussenstand 3 - 3. Mix 1 had nog steeds z'n "drawke" niet te pakken. Er moest nog één mixwedstrijd gewonnen worden... Arno en Flore leken daarvoor te zorgen en wonnen vlot de eerste set. De tweede set ging echter al even snel verloren. Ondertussen waren Djé en Lieselot er ook niet in geslaagd een vuist te maken in hun wedstrijd en verloren. Tussenstand 4 - 3 voor Overpelt en 1- 1 in sets in de laatste wedstrijd. Alles werd beslist in de laatste set!!! Daarin namen Flore en Arno gelukkig de beste start. Ze konden die kleine voorsprong steeds verder uitbouwen en wonnen uiteindelijk nog met ruime cijfers. Eindstand 4 - 4! De promotie was (nipt) binnen!!

Den derden tem
Uiteraard diende dit gevierd met een glaasje en het nodige gezang. Zowel in de douches als de cafetaria liet Wit-Wit zich horen. Al moet gezegd dat ook sommige lokale spelers van wanten wisten op beide vlakken. Ondertussen was het al "een beetje" voorbij middernacht en stond nog de terugkeer op het programma... Daarbij vond de ene een al wat kortere weg dan de ander, waren er die konden schuilen onder een "afdakje" of lag er nog "een nootje op de maag" zodat het al behoorlijk vroeg was toen iedereen voor een korte nacht z'n bedje indook.

6 opmerkingen:

de supporter zei

En Arno, goed kunnen schuilen onder uw afdakske, of hebt ge toch nog een vochtig plekske gevonden...

venterke zei

De promotie afdwingen in het hol van de leeuw getuigt van grote klasse, proficiat aan alle mixers.
In den 3den tem zullen de "pompiers van Ronse" ook weer over de tong gegaan zijn zekers..

De Opper zei

Je Venterke, maar ook die van Etikhove!!!!

De Opper zei

Ik wil ook nog eens al mijn sletjes van den Mix 1 bedanken voor dit mooi seizoen. Want als je de beste bent van Oostduinkerke :)tot Overpelt dan ben je toch wel echt DE BESTE!!!!!!!!

Heylie zei

Zoals Standard dit jaar DE BESTE is in het voetbal.

;-)

Joris zei

Standart?