22 september 2009

Het is nu officieel...

Wit-Wit is een sportclub !!!!

Na meer dan 20 jaar zweet vergieten staat het nu ook op papier : badmintonclub Wit-Wit is een sportclub. Deze week mochten we hierover een schrijven van de stad Ronse ontvangen. Daarin staat :

Geachte,

Na onderzoek van de door uw sportvereniging ingediende aanvraag tot erkenning als gemeentelijke sportvereniging, heeft het College van Burgemeester en Schepenen, na advies van de Stedelijke Adviesraad voor de Sport, besloten om uw vereniging te erkennen als gemeentelijke sportvereniging vanaf het werkingsjaar 2009.

Oef !!! Wit-Wit is dus voortaan officieel een sportclub (voor een jaartje). Wie had gedacht dat we dit nog mochten meemaken? ;-)

Voor de goede gang van zaken :
Wie Wit-Wit en deze blog een beetje kent weet dat artikeltjes als dit met een knipoog moeten gelezen worden. Dit houdt geen enkele kritiek in op het stadsbestuur, de stedelijke sportdienst of enig ander persoon. We proberen gewoon de humor in te zien van sommige situaties. Wit-Wit weet wel dat bovenstaande brief kaderde binnen de voorwaarden voor het toewijzen van subsidies.

5 opmerkingen:

Jochim zei

Wat waren we al die vorige jaren dan?

Djéé zei

Sinds da gij badmintont, een bende prutsers... :-)

de ovERWINaar zei

Nu weten we eindelijk ook waar Joris zich op maandagavond al die jaren mee bezig houdt in het schepencollege... ;-)

Arnoot! zei

En zo weten we ook waarom het college maandag zo rap gedaan was!

joris zei

gezei is gezeit