31 oktober 2009

Jong Wit-Wit 4 verliest moedige strijd...

Wit-Wit 4 trok vandaag met een erg jonge ploeg naar de Pluimplukkers. Ze verweerden zich knap, maar kwamen net te kort om een puntje uit de brand te slepen.
Een verslagje van kapitein Glenn :

Pluimplukkers H7 - Wit Wit H4 : 5 - 3
De vierde herenploeg had zaterdagochtend de altijd lastige uitwedstrijd naar Pluimplukkers voor de boeg. Door de vele afwezigen werd het zelfs het debuut van Aaron bij de vierde ploeg. Ze trokken met een zeer jonge ploeg (gemiddeld 15,5 jaar) richting Gentbrugge.
Uit de statistieken bleek dat de tegenstander de meeste matchen won dankzij de dubbelwedstrijden dus waren Gregorio, Mathieu, Aaron en Glenn gewaarschuwd. Maar het bleek al snel dat de mannen van de Pluimplukkers beter op elkaar ingespeeld waren dan de jongens van de vierde ploeg. De ‘oudjes’ wonnen dan ook alle dubbelmatchen dus hadden Gregorio, Mathieu, Aaron en Glenn een duidelijk doel voor de enkelmatchen: ze alle 4 winnen om nog een puntje uit de brand te slepen.
Dit leek ook nog te lukken omdat Gregorio en Glenn (niet zonder moeite) wonnen in 3 sets en Mathieu en Aaron allebei de eerste gewonnen hadden. Mathieu maakte het af in 2 sets maar Aaron had een derde set nodig, die hij spijtig genoeg verloor met 21-16.
Ook in zijn 5e duel van het seizoen kon de vierde ploeg geen punten pakken en blijven ze achter met 3 punten uit 5 matchen. Maar we onthouden toch het goede debuut van Aaron die achteraf toch een beetje teleurgesteld was.

2 opmerkingen:

Joris zei

Proficiat gasten... goe bezig jullie betalen leergeld maar dat zullen jullie dubbel en dik terug verdienen.

Venterke zei

Als ik jullie gemiddelde leeftijd zie... awel dan neem ik mijn petje af.