20 oktober 2009

Mix 2 pakt twee punten

Amper twee weekjes nadat Heren 2 tegen 4Ghent gespeeld had stonden dezelfde spelers weer tegenover elkaar in de mix-competitie. Al waren er nu ook dames bij natuurlijk! Na twee drawkes op rij wist Mix 2 gisteren eens de volle buit te pakken.

Wit-Wit Gemengd 2 - 4Ghent G1 : 6 - 2
Mix 2 liet zich inspireren door de winst van Mix 1 gisteren en begon sterk aan de dubbels. Heylie en Erwin rekenden, na een wat moeizame start, vrij vlot af met hun tegenstanders in de Heren Dubbel. Julie en Sophie zorgden echter voor de verrassing door de Dames Dubbel te winnen tegen twee B2-dames. In de enkelwedstrijden werd de kloof uitgediept. Mathieu (tegen een B1) en Erwin (tegen een B2) kregen hun herkansing voor het nipte verlies van vorige week en mochten tegen dezelfde spelers aantreden. Beide wonnen deze maal overtuigend hun wedstrijd. (Het thuisvoordeel en de pluimen spelen dus duidelijk een rol.) Mathieu pakte hiermee al z'n 7e punt! Ook Els won overtuigend haar enkelwedstrijd en zorgde voor de beslissende 5 - 0 voorsprong. De winst was binnen. Sophie speelde voor de zoveelste keer een knappe wedstrijd tegen een B2, maar verloor voor de zoveelste keer in drie sets! Jammer! Als ze zo verder doet zal het tij zeker nog keren... Aangezien de buit al binnen was en Sophie nog de trein naar Gent wou nemen werd ze in de mix vervangen door Julie. Samen met Grego won ze nog een hardbevochten wedstrijd. De enige negatieve noot kwam van Els en Duch die hun mix-wedstrijd verloren. Het gebrek aan matchritme van Duch zat er misschien voor iets tussen, maar vooral de vervelende opslag van - oudgediende - Tim Moerman zal wel een rol gespeeld hebben ;-) Einduitslag 6 - 2. Hiermee pakt Mix 2 weer 2 belangrijke punten in de strijd om het behoud.

Jammer genoeg was de cafetaria nog steeds gesloten zodat den après wat in het water dreigde te vallen... Gelukkig was er het bakske van Frédéric om dat op te lossen.
Proficiat Frédéric met het C2-schap!!

8 opmerkingen:

Julie zei

Er moet wel nog dringend geoefend worden hoe een flesje te openen aan een bak bier hé Erwin ;)

de ovERWINaar zei

Ik heb daar personeel voor...

Julie zei

Allez, inteeltpersoneel dus :p

de ovERWINaar zei

Nen, neen geen inteeltpersoneel... Speciaal werkvolk geïmporteerd uit één of ander gehucht ;-)

Julie zei

Gehucht gehucht? Ik duld geen negatieve opmerkingen tegen een florerende grootstad als Geraardsbergen :p

Heylie zei

Heeft Geraardsbergen de titel van "Stad". Waaraan en wanneer hebben ze dat verdient.

Julie zei

@Heylie: Misschien omdat de inwoners van G'bergen zonder DT-fouten kunnen schrijven en die van Ronse niet :p

Hebben verdient.... *zucht*

Joris zei

zoude ulder klappke met den MSN willen verder zetten