09 november 2009

2,5 titels op PK voor Wit-Wit

Nog behoorlijk wat volk van Wit-Wit gisteren op de tweede dag van het Provinciaal Kampioenschap in Dendermonde. Uiteindelijk leverde het heel wat finaleplaatsen op en twee (en een halve) titel...

B1-reeks
Arno kaapte na een sterk staaltje badminton de titel weg in het HE B1. Hij speelde dominant badminton (met nog niet iets te veel directe fouten). Zoals meestal hield hij echter het hoofd koel en won hij met 22 -20 in de derde set! Een tweede titel zat er net niet in voor Arno. Samen met Geoffrey (Latem) verloor hij immers een hoogstaande en superspannende finale van de HD B1. (Foto FVDV) Dat hun tegenstanders daarbij op het juiste moment een dosis geluk had deed het net nog wat meer pieken... Het vermelden waard is ook nog het erg nipte verlies van Arno en Lieselot in de halve finale van het GD B1. Jammer, want hun tegenstanders wonnen later op de dag met weinig moeite de finale!

B2-reeks
Ook in de B2-reeks ging de titel in het HE naar een Wit-Wit-er. De eer was voor Mathieu. Alleen jammer dat de finale niet gespeeld werd omdat de tegenstander van Mathieu dacht "dat zijn halve finale de finale was en hij nu geen zin meer had"... ZUCHT! Het doet echter niets af aan de verdienste van Mathieu want die speelde een erg sterk tornooi en op basis van zijn kwartfinale en halve finale is de titel meer dan verdiend. Er was ook nog de finaleplaats van Grego en Erwin in het HD B2 waarin beide hun titel verdedigden. Grego en (vooral) Erwin speelden echter niet hun beste wedstijd (al was dat misschien ook de verdienste van de tegenstander) en verloren in drie sets de finale. In de halve finale hadden ze wel nog voor de "come-back van het tornooi" gezorgd door een 17 - 7 achterstand om te buigen in 25 - 23 winst!

C2-reeks.
De laatste (halve) titel tenslotte werd door Julie (eigenlijk nog uitkomend voor Geraardsbergen) binnen gehaald in dames dubbel C2. In een superspannende driesetter hield ze het hoofd koel en won ze samen met Sophie (Geraardsbergen) met 24 -22. Sterk werk ook van Frederic in de C2-reeks. Hij bereikte op zondag de kwartfinale van het HE C2, de halve finale van HD C2 met Glenn en de halve finale van het GD C2 met Julie.

3 opmerkingen:

Joris zei

Kleurfoto van Fons, is da slechte kwaliteit of zie ik ROZE kousen ?
Proficiat Arno, goe bezig...

de ovERWINaar zei

Belachelijk die roze kousen... Wie doet nu zoiets ;-) ;-) ;-)

Anoniem zei

Belachelijk dat iemand die roze kousen uitgedaan heeft tussen twee sets... ;););)