23 november 2009

Tornooi 2009: Wit-Wit domineert Enkel C2

Er volgen nog verslagjes van het tornooi, maar dit wouden we je alvast niet onthouden : in de C2-categorie was Wit-Wit in straffe doen! Zowel in DE C2 als HE C2 ging de winst naar Wit-Wit... Dat betekent ook enkele bakskes!

Julie (eindelijk) C1 !!
Hoewel ze officieel nog niet helemaal bij Wit-Wit aangesloten is, beschouwen we ze toch al als een (halve) Wit-Wit-ster ;-) Julie speelde een knap tornooi en won dames enkel C2. Hiermee behaalt ze (eindelijk) haar C1-klassement. Waar enkele maanden Wit-Wit al niet goed voor zijn ;-) Het eerste bakske is een feit! In Dames Dubbel C1 haalde ze nog de finale (met de immer symphatieke Vicky uit Geraardsbergen) maar moest ze de duimen leggen! In de Mix C2 bereikte ze samen met Frédéric de halve finale.

Frederic (al) C1 !!
Het zijn er niet veel die op één seizoen tweemaal van klassement stijgen, maar Frédéric doet het! Hij won op een overtuigende wijze de HE C2 en wordt amper twee maanden na z'n eerste klassementsstijging al C1! Bakske nummer twee!

Heren Wit-Wit domineren C2
De overwinning van Frédéric was echter niet het meest opmerkelijke feit in de HE C2. Wel dat de halve finales uitsluitend uit Wit-Wit-ers bestonden!!! Mathieu speelde tegen Frédéric en zag zijn knap tornooi daar stranden. Ook de andere halve finale was Wit-Wit gekleurd (sic). Daarin nam Jochim het op tegen Glenn. Het werd een spannende driesetter die Jochim uiteindelijk (tot frustratie van Glenn) kon binnenhalen. In de finale was Frédéric te sterk voor Jochim. Een knap tornooi van onze C2's !!!

Geen opmerkingen: