25 januari 2010

Heren 1 krijgt op z'n doze...

Oudegem H1 - Wit-Wit H1 : 8 - 0
De eerste herenploeg trok gisterenavond naar Oudegem voor de tweede wedstrijd van het seizoen. De ploeg bestond uit Arno, Djé, Duch en Ben. Arno was na een zwaar tornooi in Brugge echter geblesseerd aan de schouder en ook kapitein Grego kon er nog niet bij zijn. Dit liet zich duidelijk voelen in de dubbels. Een 4 - 0 achterstand was het gevolg. Ook in de enkels kon Wit-Wit niets meer recht zetten. De zware 8 - 0 nederlaag stond op het bord... In de terugwedstrijd heeft WW H1 toch iets recht te zetten...
Deze nederlaag maakt alvast duidelijk dat WW H1 toch sterk afhankelijk is van een (fitte) Arno. Maar alleen dat kon de zware nederlaag niet verklaren, want behalve de wedstrijden van Arno gingen ook alle andere wedstrijden verloren. Al moet gezegd dat een aantal wedstrijden erg nipt waren. Een verslagje lees je hier op de blog van Oudegem.
Zoals vooraf voorspeld wordt het nog een zware dobber voor Heren 1 om zich dit seizoen te handhaven. De volgende (thuis)wedstrijd tegen Zuid-West wordt er alleen maar belangrijker door... Hopelijk met een fitte ploeg!

5 opmerkingen:

De Opper zei

In de kleedkamer voor de match:

Arno: ik ben zo stijf als iemand van 38 jaar! waarop hij de helft van zijn lichaam een laagje verwarmende zalf geeft en begint te klagen dat hij een zwaar tornooi had.

Duch laat op dat moment de blauwe plek zien die een stud van een voetbalschoen heeft achter gelaten tijdens de voetbal op zondag morgen. op hetzelfde moment laat hij een Dafalgan oplossen in een glas water tegen de pijn.

Dje kan niet achterblijven en laat dan zijn knie zien die diezelfde ochtend onzacht in aanraking was gekomen met een hockeystick.

Daarop weet Ben te vertellen dat gij gans de dag heeft rondgelopen op het autosalon met een slecht paar schoenen waardoor ook hij last heeft.... ERGENS.

Ben weet te zeggen dat een Dafalgan niet sterk genoeg is en dat we een Bruscopan moeten nemen tegen de prijn. Duch gooit zijn bruistablet in de douche en alle 4 slikken de pijnstiller van Ben. klein detail de pillen waren 6 maand over tijd!

Als alle zalven en pillen waren ingeslikt en aangebracht konden we beginnen. om op minder dan 100 min weer in de kleedkamer te staan.

de rest is geschiedenis!!!!!

Victory zei

Hilarisch ;-) ;-) Alweer een bladzijde bijgeschreven in het rijk gevulde "historie-boek" van WW1!
@ Gans de ploeg : wel graag een rechtzetting in de terugmatch
@ Arno : ne gast van 38 jaar is al "oud" of wa? ;-)

Julie zei

Mannen en hun excuses... :)

De Opper zei

DeVos Dimmen!!!! of ge kunt weer mattetaartjes gaan bakken in Geraardsbergen!!!!

Joris zei

Laatste reactie is de beste... ik mag niet lachen voor mijn ribben