23 januari 2010

Heren 4 haalt leider onderuit!

Terwijl donderdagavond de "waterdrinkers" van den eerste ploeg hun eerste punten behaalden in tweede Liga, waren ook de gasten van Wit-Wit 4 aan de slag. Ze ontvingen thuis de autoritaire leider in vierde provinciale : de Pluimplukkers. Kapitein Glenn versterkte zijn ploegje met Christophe en met succes : de leider in de stand kreeg een nederlaag aangesmeerd. Een verslagje van kapitein Glenn :

Wit-Wit H4 - Pluimplukkers H 7 : 5 - 3
Uit de heenwedstrijd was gebleken dat de mannen van de Pluimplukkers het meeste punten haalden in de dubbels. Donderdagavond draaide het anders uit : na de dubbels stond het namelijk 2-2. Christophe en Glenn verloren de eerste dubbel in 3 sets maar wonnen de tweede dubbel vrij vlot in 2 sets. Ondertussen hadden Jérôme en Niels de derde dubbel verloren in 3 sets waarbij ze duidelijk meer last hadden van elkaar dan van de tegenstanders. Maar ze wonnen wel in 2 vlotte sets de vierde dubbel.

Alles lag dus nog open bij het begin van de enkels. Christophe haalde het in zijn enkel vlot met 21-12, 21-10. Glenn speelde de eerste set op een redelijk niveau en won die ook maar het niveau in de tweede set daalde sterk en het werd een derde set die Glenn won. Jérôme speelde onder zijn niveau en verloor in 2 nipte sets waarbij hij in de tweede set een voorsprong van een paar punten weggaf. Niels speelde goed en haalde de winst binnen.

Zo won de vierde herenploeg tegen de leider en schuiven ze op naar een derde plaats in het klassement. Het was wel zo dat de mannen uit Gent met heel veel overwicht "den derden tem" wisten te winnen. Zelfs den eerste ploeg moest er met gemak aan geloven. Respect!

1 opmerking:

Jochim zei

Mooi resultaat