06 februari 2010

Heren 3 al weer leider af...

Amper een dag nadat Heren 3 de leiding veroverd had in derde provinciale mocht de ploeg alweer aan de slag. Ditmaal stond de verre verplaatsing naar Lembeke op het programma. Een stevig ploegske waar thuis maar nipt tegen gewonnen werd. Zoals in de vorige post aangehaald mocht de jeugd echter z'n kans gaan. Sven, Glenn en Mathieu waren dan ook van de partij, aangevuld met Dimi en de "oudjes" Erwin en Venterke. Er was de stille hoop op een drawke, maar dat bleek te hoog gegrepen... Al lag dat helemaal niet aan de jeugd!

Smash for Fun H1 - Wit-Wit H3 : 7 - 1
Smash for Fun pakte uit met een opstelling met allemaal C2's. Gevolg : alles werd met plastiek gespeeld. Een serieuse streep door de verwachtingen van Erwin, Dimi en Venterke die hun zinnen gezet hadden in enkele leuke dubbels. Het werd echter "worstelen" met plastiek. Het "plastiek-virus" had vooral Dimi te pakken want in de eerste set van de dubbel met Erwin lukte er niet veel. Gelukkig was de tweede set heel wat beter, maar niet genoeg voor winst. In de andere partij wisten Venterke en Glenn wel te winnen. De volgende dubbel van Dimi en Venterke bracht niet veel beterschap : verlies in twee sets. Mathieu en Erwin speelden wel een degelijke partij en gingen goed mee tot 16 - 16 in de derde set. Enkele mooi uitgespeelde rally's die toch nog verloren gingen deden hen echter de das om. Tussenstand 3 - 1.
Het drawke was ver weg. Zeker toen de "plastiek-crisis" bij Dimi bleef voortduren en hij ook nog z'n enkel verloor. Het zal nooit niet goedkomen tussen die twee ;-) Glenn speelde een deftige eerste set, maar maagproblemen maakte van de tweede set een formaliteit. Mathieu leek lange tijd de eer te redden in de enkels maar moest uiteindelijk in drie sets zijn meerdere erkennen in z'n boomlange tegenspeler. Toch knap gespeeld. Sven daarentegen had geen schijn van kans tegen een veel te sterke (ex-C1) tegenstander.
Hiermee stonden de zware 7 - 1 cijfers op het bord en haalde Smash for Fun de leider onderuit. Door deze winst sluit ook Smash for Fun trouwens aan bij de grote kopgroep in derde provinciale. Wie hierbij echter heel wat enthousiasme verwachtte bij de winnaars kwam bedrogen uit. Ook in de kleedkamer zat de sfeer er trouwens dik in... Dit alles gevolgd door een drankje in de "overvolle" cafetaria... Gelukkig werd er nog een drankje aangeboden in een plaatselijk cafeetje. Maar je begrijpt dat Wit-Wit (na heel wat zoeken) toch nog een pittaake en frietjes moest eten om de avond te doen slagen... ;-)

2 opmerkingen:

Dimi zei

f*cking plastiek

Jochim zei

Het verwonderde me al als ik hoorde dat Dimi mee gegaan is ^^