22 februari 2010

Niet slecht bezig... (Update)

Een aantal Wit-Wit-ers was vandaag (of de voorbije dagen) aan de slag... en met succes!

8 Nations : Flore nam met de nationale ploeg deel aan de 8 Nations (dit jaar in Nederland) waar 8 Europese landen elkaar met de beste U15 bestrijden. Belgiƫ haalde een knappe 4e plaats na overwinningen tegen Frankrijk en Zwitserland. Denemerken (dat het tornooi won) en Duitsland waren echter iets te sterk. Op de site van de VBL valt te lezen : "Belgiƫ verliest van een sterker Duitsland. De score van 8-1 is wel niet gans representatief voor de wedstrijden. Enkel Ine Lanckriet won overtuigend haar partij tegen Jasmin Wu, maar Tom Servais moest pas in de derde set de duimen leggen voor Marvin Seidel. Ook in de dames enkel van Flore Vandenhoucke en in dames dubbel van Flore en Ine toonden scores van 21-23, 20-22 en 21-23 aan dat we het niveau benaderen. In de dubbel heren en eerste enkel heren liggen we duidelijk nog onder."

Tornooi Halle : Vandaag behaalde Wit-Wit op het tornooi van Halle drie overwinningen. Lieselot en Arno wonnen de Mix B1. Arno won daarnaast ook nog Dubbel B1 (als invaller). Julie tenslotte won de Dames Dubbel C1 (met Petra Mussche). Morgen staan nog de enkelwedstrijden op het programma.

Update : De zondag in Halle werd voor de deelnemers van Wit-Wit een dagje "net niet". In het enkeltornooi verloor Arno immers de finale van de HE B1. Ook Julie verloor de finale van de DE C1, maar dat is wel een prestatie die (als "verse" C1) mag gezien zijn! Samen met de dubbeloverwinningen van gisteren hebben Arno en Julie er een knap tornooi opzitten. Lieselot tenslotte verloor in een superspannende driesetter haar eerste ronde. Ook hier had misschien net iets meer ingezeten...

Geen opmerkingen: