12 maart 2010

Wit-Wit 3 maakt het toppers moeilijk!

Heren 3 was aan z'n derde wedstrijd in 5 dagen toe... Deze keer werd thuis Denderleeuw partij gegeven. De spelers zijn echter aan een sterke reeks bezig (die hen zelfs eventjes op kop van het klassement bracht). Ondertussen zijn ze al wat gezakt in de rangschikking, maar ze blijven het de toppers moeilijk maken. Het SMS-verslag (een nieuwe mode?) van kapitein Jochim was het volgende : "Wit-Wit 3 speelt 4 - 4 tegen tweede uit de stand! Spannende en aangename wedstrijd!" Door dit drawke blijft WW3 derde in de stand en speelt het scherprechter in de strijd om de titel. Denderleeuw en Eikenlo (waar Heren 3 tegen won) mogen het nu in het onderlinge duel uitmaken wie kampioen wordt... Voor WW3 staat er maar één wedstrijd meer op het programma : de verplaatsing naar Geraardsbergen. Een ontmoeting waar iedereen naar uitkijkt, al was het maar voor den "derden tem"... ;-)

In zijn enkelwedstrijd van deze ontmoeting zou Julien trouwens z'n tiende punt binnen gehaald hebben... Normaal wordt hij eind dit seizoen dus C1! Een dikke proficiat (en een bakske)!

Daags nadien kregen we ook nog volgend verslagje binnen van kapitein Jochim :
"Denderleeuw kwam aanzetten met een sterke bezetting, 3 C1's en een C2. Maar bij Wit-Wit 3 lopen er ondertussen ook al een heel pak (doorgewinterde) C1 spelers rond. Joris en Moerie deden nog eens mee, samen met Frederick, Christophe, Julien en Jochim. Het was even puzzelen voor een goede ploegopstelling met zoveel gewillige spelers, want nu waren ze er plots allemaal! :) Hendrik samen met Frederick en Christophe met Julien mochten met de dubbels openen. Beide dubbels werden 3 setters maar enkel Christophe en Julien konden deze winnend afsluiten. Moerie wisselde van partner en mocht met Joris de eerste dubbel spelen. Daar waren de gebroeders De Bolle duidelijk te sterk: verlies in 2 sets. Voor de laatste dubbel mocht Jochim samen met Joris spelen. Beide gingen goed van start en men haalde de eerste set vlot binnen. In de 2de kwam men iets te laat op gang, maar een effort op het einde van de derde set kon de match winnend besluiten. 2-2 na de dubbels : Wit-Wit 3 is niet de ploeg die in de dubbels het verschil maakt. Christophe speelde de eerste enkel maar verloor in 2 sets. Frederick, die de 2de speelde haalde er nog 3 sets uit maar verloor ook. Julien was nerveus voor zijn wedstrijd, hij had namelijk 9 punten en kon mits winst C1 worden. En hij bewees ook meteen dat hij deze klassementsstijging waard is door in 2 spannende sets te winnen van een C1. Proficiat! Jochim mocht de vierde enkel spelen en kon nog voor een drauwke zorgen. De eerste set haalde hij binnen met een efforke op het einde maar was fysiek diep moeten gaan. De 2de set ging met 19-21 verloren maar in de derde heeft hij de wedstrijd, dankzij het taktische oog van Joris, naar zich toe kunnen trekken. Wit-Wit 3H bewijst dat ze terecht meedraaien aan de top van het klassement. Op naar de laatste wedstijd!"

1 opmerking:

Jochim zei

Julien heeft zelfs 11 punten. Hij won tegen een C1 in 2 sets!