13 april 2010

Dames halen (nog eens) een puntje!

Dames 1 mocht gisteren aantreden met een versterkte ploeg ten opzichte van de laatste ontmoetingen. De ploeg bestond uit Lieselot, Els, Julie, Ilse en Sophie. Na de voorbije nederlagen waren de Dames er op gebrand nog eens punten te halen. Na een aantal knappe wedstrijden lukte dat ook!

Wit-Wit D1 – Latem D 1 : 4 - 4
Voor de eerste twee dubbels werd opnieuw gekozen om het vaste duo Lieselot en Julie op te stellen, wat duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Hoewel ze maar traag op gang kwamen in de eerste set werden beide dubbels al bij al vlotjes gewonnen. Ondertussen speelden Els en Ilse de derde dubbel die jammer genoeg verloren ging in 2 sets. De voorsprong kon nog vergroot worden in de laatste dubbel, gespeeld door Sophie en Ilse. Maar ook die ging jammer genoeg verloren in 2 sets, hoewel het soms nog behoorlijk spannend was. Stand van zaken na de dubbels : 2 - 2. Winst was dus theoretisch gezien nog mogelijk.
Els begon gezwind aan haar enkel en ondanks het feit dat het een tijdje geleden was dat ze nog gespeeld had, haalde ze vlotjes de winst binnen! Ondertussen mocht Sophie nog eens spelen tegen een B2, wat de laatste tijd een beetje haar specialiteit geworden is. Jammer genoeg kon ze de lijn niet doortrekken van haar vorige wedstrijden en ging deze match in 2 sets verloren. Stand : 3 - 3.
Waar de dames op gehoopt hadden kon Lieselot waarmaken : haar wedstrijd in 2 sets winnen om zo alvast een drawke binnen te halen. Bleef nog Julie om eventueel voor winst te zorgen. Na een moeilijke eerste set, draaide ze goed mee in de tweede maar verloor ze jammer genoeg met 19-21. Eindstand : 4 - 4.
De dames waren hiermee zeker niet ontevreden, wetende dat de heenmatch nog werd verloren met zware 7- 1 cijfers... Volgens een theorie van Albie kan de ploeg nog kampioen spelen, maar met de volgende ontmoeting in Dilbeek in het achterhoofd, waar een aantal A-speelsters op het menu staan, blijft degradatie onvermijdelijk…

Geen opmerkingen: