02 april 2010

Heren 4 wint ook laatste thuismatch

Donderdag speelde Wit-Wit 4 zijn laatste thuismatch van het seizoen. Alle vorige thuiswedstrijden werden gewonnen. Heren 4 staat hiermee op een gedeelde tweede plaats in de rangschikking, maar bij verlies was de titel zeker voor de Pluimplukkers. Gregorio, Manu, Niels, David en Glenn wisten dus wat van hen verwacht werd...

Wit-Wit H4 - Sentse Badminton H1 : 7 - 1
De eerste dubbel werd gewonnen door Gregorio en Glenn maar hun spelniveau lag redelijk laag en ze maakten veel fouten. Manu en Niels verloren in 3 sets de vierde dubbel. Glenn en Manu wonnen vrij makkelijk de tweede dubbel en Gregorio en David hadden ook 3 sets nodig om hun dubbel te winnen. Zo stond het 3-1 na de dubbels.
Glenn speelde de eerste enkel en kreeg een C1 tegenover hem. Hij verloor de eerste set nog maar kon de tweede en derde set winnen en zo pakte hij nog 2 puntjes. Gregorio speelde in de eerste set redelijk nonchalant maar won toch vrij gemakkelijk de tweede set en zo was de winst binnen. Niels speelde met ups en downs maar won toch vrij gemakkelijk. David had in de eerste set wat last met zijn tegenstander maar won de set toch en in de tweede set had hij door hoe hij zijn tegenstander moest aanpakken en won vlot.
Zo wint de vierde ploeg zijn 6e match op rij en komt zo (voorlopig) mee aan de leiding. Het is nu afwachten wat de Pluimplukkers doen in hun resterende wedstrijden.

Geen opmerkingen: