12 juli 2010

LIGA-reeksen gekend...

Ja ja ja... de zomerstop is (al) over halfweg. Tijd dus om alvast de badmintonkriebels een beetje aan te wakkeren. We doen dit met het publiceren van de nieuwe competitiereeksen. Vandaag zijn de Liga-ploegen aan de beurt. Een volgende keer een overzichtje van de tegenstanders van de provinciale ploegen.

Gemengd 1 - Tweede Liga A
Gemengd 1 mag, na de versterking met Ine Lanckriet, met ambitie het seizoen starten. Ze mogen alvast vol aan de bak op de allereerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen : maandag 6 september thuis tegen de Pluimplukkers G2. Voorts staat er ook een blij weerzien gepland met Damme G1, met wie in het verleden al pittige duels werden uitgevochten... De mannen (en vrouwen) uit Lokeren zijn dan weer een traditioneel ingredient voor enkele leuke ontmoetingen en dito verplaatsingen ;-)

De reeks bestaat uit :
- Wit-Wit G1
- Pluimplukkers G2
- Zwijndrecht G2
- Dilbeek G1
- Damme G1
- Lokerse G1

De (voorlopige) kalender vind je hier.


Heren 1 : Tweede Liga A
Na het behoud vorig jaar, wacht de heren van "Den ieste ploeg" weer een moeilijk seizoen. De jonge gasten van Lokerse worden er niet slechter op en met de komst van de eerste herenploeg van Lebad is de nieuwe titelkandidaat al gekend. Leuk is wel de komst van Herne 1, de symphatieke mannen uit Vlaams-Brabant. De mannen van Oudegem en Genste zijn dan weer "oude bekenden" die telkens weer garant staan voor spannende wedstrijden.

De reeks bestaat uit :
- Wit-Wit H1
- Lokerse H1
- Genste H1
- Lebad H1
- Herne H1
- Oudegem H1

De (voorlopige) kalender vind je hier.


Dames 1 : Derde Liga A
Mede door de lang aanslepende blessure van Flore konden de dames van Wit-Wit vorig seizoen de degradatie niet vermijden (wat soms tot frustraties leidde). Dit seizoen mogen ze het met vernieuwd enthousiasme (en twee kersverse B2's in de rangen) proberen in Derde Liga. Het belooft alvast een leuke reeks te worden met o.a. het weerzien met Latem en Drive. De ploegen van Lebad, Westhoek en Lebad zorgen daarnaast voor een sterke Westvlaamse delegatie.

De reeks bestaat uit :
- Wit-Wit D1
- Latem D1
- Drive D1
- Barloke D1
- Lebad D1
- Westhoek D1

De (voorlopige) kalender vind je hier.

Geen opmerkingen: