12 augustus 2010

Weg met PVC... (plastiek dus...)

Goed nieuws voor al die geklassserde competitiespelers bij wie het angstzweet uitbreekt wanneer ze een geel plastieken shuttle op het terrein ontwaren, minder goed nieuws voor de jonge honden die wel eens de scalp van een B2-speler veroveren door taktisch met "plastiek" te spelen... Gedaan ook met "ervaren" dubbelkoppels die dankzij het "gele gevaar" gans het spelsysteem van hoger geklasseerde spelers ontwrichten...
De PBO zou immers beslist hebben dat vanaf het seizoen 2010 - 2011 in ALLE reeksen met veer gespeeld wordt behalve in de laagste provinciale reeksen. In de praktijk zijn dit 5e provinciale bij de heren (een nieuwe reeks), tweede provinciale bij de dames en vierde provinciale in het gemengd. Omdat Wit-Wit in deze reeksen echter geen ploegen (meer) heeft, betekent dit dat alle wedstrijden dit seizoen met veer zullen gespeeld worden.

Uiteraard zal dit een grote kost met zich meebrengen en zullen heel wat kokers moeten verdeeld worden. Er wordt later met de ploegkapiteins nog overlegd hoe dit het best zal aangepakt worden. (Foto : FVDV)

Geen opmerkingen: