13 september 2010

Jeugd pakt (al) eerste puntje...

De vierde herenploeg (4e provinciale) is traditioneel de ploeg waar onze oudste jeugdspelers en gedreven recreanten hun eerste stappen in de competitie zetten. Dit is dit jaar niet anders. Sinds dit seizoen spelen ze trouwens niet meer in de laagste reeks want er werd een nieuwe reeks ingericht : 5e provinciale. De ambitie voor deze jonge ploeg moet dan ook zijn om het behoud in vierde te verzekeren en niet naar die laagste reeks te zakken. In hun eerste wedstrijd zetten ze alvast een eerste stap door gelijk te spelen in Lokeren. Veelbelovend...

Lokerse H9 - Wit-Wit H4 : 4 - 4
Jochim, met zijn 22 jaar de ouderdomsdeken van de ploeg, nam de jonge bende mee op sleeptouw naar Lokerse. Jerome, Kjell en Seth vormden de rest van de ploeg. Wit-Wit 4 maakte er alvast een spannende wedstrijd van.
In de dubbles kwam het gebrek aan ervaring echter naar boven. Jochim en Jerome wonnen wel hun eerste dubbel maar moesten de tweede laten gaan in drie sets. Ook Kjell en Seth speelden heel verdienstelijk maar konden geen van hun twee dubbels winnen. Tussenstand 3 - 1.
In de enkels had Jochim als eerste man geen problemen in zijn wedstrijd. Maar ook Jerome won verrassend nog vrij vlot zijn enkel. Het stond zowaar 3 - 3. En het werd nog beter toen ook Seth in drie sets zijn enkel wist te winnen. Heren 4 had alvast een puntje binnen en dat konden er zelfs twee worden als Kjell won. Die verweerde zich als een duiveltje in een wijwatervat maar moest in een spannende driesetter toch de overwinning aan Lokerse laten.
Hiermee eindigde de wedstrijd op 4 - 4. Alvast een hele opsteker voor de "jonge gasten" van Wit-Wit Heren 4!

Geen opmerkingen: